Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Ja mam wolne we wtorek i piątek cały dzień co mi najbardziej odpowiada, a w środe ide na 18 dopiero do pracy wiec tez moge poza tym niestety cale dnie w pracy.
Dziewczynki jak dobrze pojdzie to bedziemy mieli telewizje po swietach juz sie nie moge doczekac pół roku bez telewizora MASAKRA
jak ja dałam radę?? fanka seriali i tv w całości?? Dziewczynki dajcie znać czy możecie moje mieszkanko wolne ZAPRASZAM:-)
Jestem z Ediego w Polsce z Jarosławia koło Rzeszowa, a ostatnie 5 lat w Rzeszowie mieszkaliśmy
Dziewczynki jak dobrze pojdzie to bedziemy mieli telewizje po swietach juz sie nie moge doczekac pół roku bez telewizora MASAKRA
jak ja dałam radę?? fanka seriali i tv w całości?? Dziewczynki dajcie znać czy możecie moje mieszkanko wolne ZAPRASZAM:-)Jestem z Ediego w Polsce z Jarosławia koło Rzeszowa, a ostatnie 5 lat w Rzeszowie mieszkaliśmy
):-)
:-):-)ale ma dopiero 4 mce wiec ma jeszcze czas.ja np nie raczkowalam,jak mialam 6 mcy stawalam na nogi i stawialam pierwsze kroki a chodzilam jak mialam 7 mcy
. To gdzie i o której
. Hiii

mam za duza przerwe i jezyk jakos tak mi zubozszal... moze pojde na kurs angielskiego? Sama nie wiem...