reklama

Mamy ze Szkocji

almani- slodziutka ta twoja mala, az by sie chcialo schrupac!!!!:laugh2: dobrze ze zaczyna raczkowac, no i bedziesz musiala pozbierac wszystko w zasiegu raczek:laugh2:

azorek- to ty tak jak ja. Ja wcale nie raczkowalam i chodzilam majac 8 mies. Moj maly tez nie raczkuje, a szkoda. Idzie odrazu na nogi, leciutko juz chodzi no i musi caly czas prawie stac bo jak nie to marudzi:sorry:.Oto dowod:

Załączniki

• DSC08829.jpg
    DSC08829.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC08830.jpg
    DSC08830.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Kravat- juz myslalam ze nas oposcilas. No to bedziesz miala psinke w domku, fajnie , pokaz pozniej zdjecia psiny.
isabelll- daj znac potem co tam u poloznej, boli bo malo miejsca ma dzidzia, moze sie nad toba zlituje polozna? zobaczymy.

No u nas dobrze choc Barnim stwierdzil ze dzis wstaje o 5 rano i juz sie mu nie chce spac. Wiec ja juz tak od rana na nogach. O 6 rano wstawilam pranie potem nastepne , no teraz spi bo o 9 go klade wiec mam chwilke spokoju;-).Pije cherbatke bo cos mnie gardelko boli. No ja niestety koncze maternity live i musze isc do pracy od 4 grudnia. Bedzie ciezko bo na nocki ale trzeba bedzie sobie dac rade. Ostatnio kupilam stroj gwiazdira na swieta by malutki mial zdjecie z gwiazdorem a ze lubi czerwony mam nadzieje ze sie nie przestraszy!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Almani dzidzia jest prze słodziasta i prze śliczna!!!!!!!
Dziewczynki ja jestem dostępna we wtorek cały dzień jak tylko chcecie
Emilia poszłambym na basen i chce chodzić ale po powrocie bo nie mam stroju ani czepka - napisz mi cos wiecej co to za zajecia i ile kosztuja ??
No i mozesz przyjsc o 12 nie ma sprawy
Asiek zaraz podam Ci moj numer telefonu i jakby co to wpadaj nie zastanawiaj sie nawet

A co z resztą dziewczynek?? macie ochotę to zapraszam :-)

Ewa moze tym razem zapraszam do mnie. Emila bedzie miala po drodze z basenu:tak:
ciekawe jak tam gasiorek czy moze i azorek?
Bylo by tak samo jak wtedy tak o 11:30 ?
Zgadamy sie jeszcze.

Witam z rana:-) choć może to nie takie rano skoro doveinred wstała o 5:-p U mnie Alusia wstaje codziennie o 6:15 - nic na to nie poradzę- może spałaby dłużej ale o tej godzinie jej tatuś wstaje i szykuje się do pracy.
Teraz zagarnęła moją kołdrę(rozkładam jej na podłodze) i demoluje wszystko wokoło- ustawiam jej na tym wszystkie zabawki, poduchy, kocyczki i młoda szaleje:-D Męczy się przy tym strasznie i zaraz potem chce butle...a po butli lulu i chwila dla mamusi:tak:
Acha- zauważyłam, że wszystkie zabawki odchodzą w cień gdy tylko zobaczy myszkę od komputera bądz ładowarkę od telefonu:-D

reklama
Nie, nie opuscilam Was, a gdziezbym smiala kchane :)
Makta - jesli chodzi o nasze spotkanie, to moze sroda? albo czwartek?

Almani, pamietam jak Rozalcia byla malutka, to zalala mi slina komorke, a myszki kupowalismy jej zamiast grzechotek :-D Kolejny telefon Filo zalal mi mlekiem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry