Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzisiaj na kawke kolezanka przychodzi z 3 miesiecznym synkiem:-)moze sie kiedys da namowic na spotkanie w wiekszym gronie:-)ja chetnie bym sie na "mikolajkowe" spotkanko zapisala-jesli przygarniecie azorka;-):-)u nas z zabkami juz chba piersze bole minely bo od wczoraj juz nurofenu nie musze jej podawac
a ten zelik dziala cuda-jak mala sie wybudza ok 4-5 z placzem posmaruje jej dziaselka i spi juz spokojnie do 9 rano

ja mysle ze ok 20 tyg mozna rozpoznac plec u mnie tak bylo ale czasami jak dzidzia sie inaczej ulozy to ciezko rozpoznac tak miala moja bratowa,dlugo nie wiedziala ze bedzie miec coreczke bo mala caly czas gdzies uciekala:-)
co płci dziecka-ja poznałam ją w sumie dopiero przy urodzeniu-wcześniej Ala się tak odwracała i wierciła w czasie USG, że lekarz nie mógł powiedzieć za bardzo. Pod koniec udało mu się na chwile zerknąć to powiedział, że chyba dziewczynka ale, że jak się chłopak urodzi to mam nie być zdziwiona
dopiero potem uświadomiłam sobie, że to Alunia