reklama

Mamy ze Szkocji

Hej Ewa dawno nie zagladalas- racja:-D Jakby co i by bylo ladnie to moze wpadne juterko. Skoro masz wolne w piatek to zapraszam na ten koncert w katedrze zamiescilam ogloszenie. Ha ha teraz sie wydalas i musisz przyjsc:laugh2::laugh2:

almani jak bys miala ta ksiazke to wtedy wysle Ci maila.

reklama
Hej no narazie pogoda niezla wiec pewnie na spacerek pojdziemy:-)moze macie tez chec na spacerek?
Emila super wozek,mi tez on sie podoba:-)
doveinred pocieszajace ze nie bylam sama bo juz myslalam ze my tylko tak mamy,pierwsze 2miesiace to masakra a z kim nie rozmawiwlam to ich dzieci spaly i zero problemow:-(
A moglabym dostac tez te porady???
Isabell cudowna ta twoja corcia,a i synek tez maly przystojniak

Ostatnia edycja:
Doveinred zapraszam jutro jak tylko będziesz miała chwilkę adres znasz i szybko przemkniesz przez Dalmeny
No mamusie niestety ja musze iść do pracy i pewnie dopiero jutro zajrzę mimo wszystko życzę Wam miłego dnia kochane dobrze że jesteście:-)

no nie nadrobie was :):):))
weekend mi minal w pracy wiec dopiero teraz moge troche odpoczac.... ehhhh
co do USG to nic nwego sie nie dowiedzialam :) wszystko jest ok maly rosnie i to najwazniejsze :)

Mi się bardzo podoba:tak: A kupiliście sam wózek czy z tymi różnymi dodatkami (fotelik, montowanie, torba itp.) ??

Ja idę spać bo rano Ala mnie wykończy:-p Dobranoc wszystkim:-)
Narazie wozek plus hmmm "wysciolke":) nie wiem jak to nazwac taki kocyk na dnom wozka i poduszeczke z wsparciem na glowke-sa do tego wozka.Odpuscilismy sobie fotelik-nosidelko bo i tak nie mamy samochodu.A teraz zastanawiamy sie nad "carrycot" ale musze zobaczyc czy jak jest w wozku to bede widziala twarz dzidzki.Na torbe mam kupon z pampersow wiec ta z zestawu odpuscilismy.Wydalismy 180.

No jestem na chwilke.Wyslalam chlopakow na Artura (taka spora gorka w Edim) i mam niezla wymowke zeby z nimi nie isc:) wiec zajrzalam do was.Oczywiscie piszecie jak szalone:)
Ja bardzo chetnie poczytalabym te materialy o ktorych pisalyscie, ale to w przyszlym tyg.Teraz zwiedzamy:)
Isabell Majka jest sliczniutka!!!
Rudzia to my jestesmy na tym samym etapie:)Dopiero mnie olsnilo:)
Doveinred my chetnie zajrzymy w piatek, tylko powiedz mi czy to ten kosciol w ktorym sa polskie msze w niedziele, tam przy zyrafach?

A na zakupach widzialam piekna kolyske hmmmm.... normalnie caly czas mi siedzi w glownie.Ale jak to jest z kolyskami?Razem z lozeczkiem"stosowac" :) czy najpierw dzidzka w kolysce a po kilku tyg do luzeczka??Zielona jestem ze szok!A tak mi sie podoba:)Normalnie juz tam widze Joaske:)

Hej Rudzia. Dobrze ze wszystko jest OK.
Emilia- tak to ten przy zyrafach:tak: bedzie fajnie co prawda solowki nie mam (bo nie wyjde sama przed ludzi :laugh2:) ale i tak beda inni spiewajacy no i w calej grupie bedziemy tez drzec ryka:laugh2:

reklama
A na zakupach widzialam piekna kolyske hmmmm.... normalnie caly czas mi siedzi w glownie.Ale jak to jest z kolyskami?Razem z lozeczkiem"stosowac" :) czy najpierw dzidzka w kolysce a po kilku tyg do luzeczka??Zielona jestem ze szok!A tak mi sie podoba:)Normalnie juz tam widze Joaske:)

Ja nie mnialam kolyski. mialam tylko mosses basket. Nie wiem jak sa przydatne kolyski z jednej strony dziecko moze zasypiac bo fajnie kiwa ale np. ja jak bylam mala nie lubilam kolysania wiec nie wiadomo na jaka dzidzie trafisz. I jeszcze nie wiem jaki wplyw ma przyszyczajenie, np.dzidzia sie przyzwyczai do kolysania i w normalnym lozeczku nie pospi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry