reklama

Mamy ze Szkocji

dziewczyny jak by ktoras chciala mam kilka przydatnych ebookow: jezyk niemowlat,masaz shantala,zabawy dla niemowlat,zabawy ruchowe(dla satrszej gromadki) i zabawy od roku oraz usnij wreszcie.jak by ktos byl zainteresowany to piszcie na priva emaila to wysle:tak::-)
co do tych stanikow to powiem szczerze ze nbylam zadowolona ale tylko jeden drozszy(35f) mialam a reszte tanszych i zadowolona bylam.aa a w lasenzi nie maja maternity??oni maja konkurencyjne ceny bielizny i czasem sporo promocji:sorry:

reklama
Ja dziś miałam taki średni dzień...coś oboje z Jarkiem nie mieliśmy humoru:-(
Za to Alunia nauczyła się sama wstawać w łóżeczku i napawa ją to ogromna radością i fascynacją:-) Tak po za tym to w przyszłym tygodniu ruszam kupować prezenty na święta i mikołaja....uf...już się boję:-D

ps. Co do e-booków to jakby któraś z was chciała mam coś takiego- Estivill Eduard de Bejar Sylvia - Uśnij wreszcie. Jak pomóc dziecku zasnąć .

ps. Co do e-booków to jakby któraś z was chciała mam coś takiego- Estivill Eduard de Bejar Sylvia - Uśnij wreszcie. Jak pomóc dziecku zasnąć .

Co do tej ksiazki to ja stosowalam metode z Kazde dziecko moze nauczyc sie spac Annette Kast-Zahn, Hartmut Morgenroth
a do tego co ty piszesz almani to jest link dr Eduard Estivill super sprawa polecam tak nauczylismy malego zasypiac samemu.
mam wlasnie obydwa te ebooki i tez z nich czerpalam sporo:tak:a nnigdy w zyciu nie pomyslalam ze poradniki przydadza sie przy maluszku(zawsze mi sie dziwnie kojazyly:sorry:).ehhh ja uciekam doprasowac bo jutro pewnie mi sie nie zechce:zawstydzona/y::-(pozniej dokoncze epoke lodowcowa 3 ogladac i poloze sie spac:confused2:
dobranoc wszystkim mamusiom(przyszlym i doszlym) do juterka:-)

Hej ja dopier teraz,strasznie leje i wieje,moje chlopaki spia a ja mam chwile czasu:-)
Isabell zycze ci abys szybko wrocila do siebie,jak juz bedziesz wiedziala jak to wklejzdjecie malenstwa:-)
Almani no corcia to mala slicznotka i nie ma to jak usmiech naszych pociech wszystkie zlosci i bol odchodzi:-)
Ja na szczescie nie mialam problemow z usypianiem malego na poczatku troche moze plakal ale jakos tak sm sie przyzwyczail ze do lozeczka,smok pielucha i spac:tak:
Ja maialam staniki z H&M ale praktycznie mi sie nie przydaly chyba tylko pare dni nosilam ale byly ok
My dzisaj bylismy w Livingston na zakupach,centrum handlowe naprawde niezle a ta dekoracja swiateczna to bajeczna,kupilam malemu w koncu rajstopki i naciagnelam meza na dwa obrazki na sciane bo tak pusto :tak:
Ja tez mialam Almani problem aby kupic body na dlugi,kupuje czasami pojedynczo,ale widzialam w Mothercare i Tesco:-)
Emila fajnie ze kupilas wozek i pochwal sie zakupem
Uciekam juz i do jutra :-)

Ostatnia edycja:
Ja dziewczyny dopiero sie dosiadlam.Caly dzien spedzilismy w North Berwick.Mamy tam przyjaciela.Super pogoda i puby(uu wybor soczkow niezly:)
Ale juz wiemy ze Mala nie lubi jezdzic samochodem:(Czuje sie strasznie wypompowana.Zdecydowanie lepiej mi po calodziennym spacerze.
Postaram sie wkleic fotke wozka:)Hmm latwiej nedzie z linkiem

Mi się bardzo podoba:tak: A kupiliście sam wózek czy z tymi różnymi dodatkami (fotelik, montowanie, torba itp.) ??

Ja idę spać bo rano Ala mnie wykończy:-p Dobranoc wszystkim:-)

reklama
Witam z rana.
No wczoraj to myslalam ze mi cos przez okno wleci:baffled: tak wialo i taka ulewa:oo2:
Dzis tez myslalam ze moze zrobie krutki wypadzik z malym ale kurcze widze ze zaczyna padac:-(

Emilia fajny zakup ladniutki

azorek no nam ta ksiazka tak pomogla ze jestem wdzieczna znajomej co mi ja porzyczyla.

No ja to mialam straszne problemy z zasypianiem.zasypial tylko z cycem w buzi a ja musialam siedziec na kanapie a maly na poduszce, potem on spal a ja przysypialam na siedzaco, karmil sie co godzine a od 2 w nocy zaczol pchac kupke ktora zrobil dopiero za 8 godzin. W dzien siedzial mi na kolanach tak jak w nocy i dopiero jak moj M wrocil z pracy o 16:00 moglam wstac na chwilke by sie umyc-zjesc-przebrac czy cos wypic i tak przez 3 mies. Na 24 godzinki spalam tylko 3 godz i to w roznych odstepach czasu no i nawet przez to ciagle siedzenie nabawilam sie hemorojdow:baffled:. A malutki na 24 godz spal moze 8-9 godzin taki byl straszny i nielubil spac. Potem zaczelismy go przenosic na poduszce do pokoju albo do lozeczka ale czesto sie budzil moze spal 30 min i tyle. Potem stwierdzilismy ze bedziemy go usypiac w lozku wiec go kladlismu go na bok wciskalismy mu misia i trzymalismy tak ze on sie rzucal i po 30-40 min zasypial:sorry: . Potem jak mial 4 mies zastosowalismy ta metode z ksiazki ( bo juz bylismy wykonczeni) i na 3 dzien juz spal super. Teraz go tylko klade i odchodze a on sam zasypia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry