reklama

Mamy ze Szkocji

Ach pierwsza!!!!
No to ja witam z rana pobudka u nas o standardowej porze.

co do kremow na popdraznienie mialam Lansinoh jest swietny tylko ze drogi 10f w bootsie

Isabelll- dobrze ze masz mame to ci troche ulzy i fajnie ze malutka jest spokojna jak narazie:tak:. Wiem jak po cesarce dlugo czlowiek czuje sie tak obolaly, schylac sie nie moze za bardzo bo to ciencie boli.

Emilia- fajnie ze masz juz kupiony, podeslij zdjecie.
almani- no jak fajnie juz nie dlugo i bedzie biegac!:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
U nas ciężka noc, mam ten krem z bootsa i musze powiedziec ze wart jest swojej ceny. Mała lubi spać przy cycu więc nakarmienie jej w nocy było ciężkie tym bardziej że piersi nadal obolałe i zaczął się nawał pokarmu więc masowanie i małej też cieżko było złapać ale daliśmy radę, w końcu zastosowałam smoczka żyby mi piersi trochę odpoczeły ale mam nadzieję że będzie coraz lepiej i obędziemy się bez smoczka. Jak narazie Maja nakarmiona spi, ja po śniadanku piję kawkę i czekam na położną aż mi przyjdzie zastrzyk zrobić, dobrze że tylko 2 zostały.
Oj ciężko dochochodzi się do siebie po cc, najgorzej jest z poruszaniem się, ale daję radę, oczywiście stram się oszczędzać jak najwięcej ale moja mama 2 wraca do pl wiec do tego czasu musze byc prawie sprawna zeby potem ze wszystkim sobie poradzic.
Moj maz wczoraj w koncu sie upil, bo juz tak narzekal ze musi odpic sres porodowy a nie bylo z kim, wczoraj w koncu z sasiadem popili i dzisiaj jak narazie cierpi wiec niech sobie pospi a potem damy mu wycisk.

No ja tez dlugo dochodzilam po cc. bol jest a robic trzeba. Ja bylam sama bo mojemu G policzono paternity od mometu jak poszlam na wywolannie potem kilka dni w szpitalu i jak juz wrocilismy do domku to G musial isc do pracy wiec bylam sama z Barnimkem.
No ja kupilam taki stanik jak na jakies cwiczenia taki sportowy ale ciazowe staniki sa w Bravissimo tylko ze i cena tez duza.

zdjęcia wrzucam swoje na sieć przez www.tinypic.com
a potem link do zdjecia(do zdjecia a nie do strony czyli: klikamy prawym przyciskiem myszki na obrazku/wybieramy opcje z listy: kopiuj adres obrazka/ a potem juz wklejamy w tym miejscy co pokazane ponizej/
jie3pt.jpg

Isabell ja mam wszystkie staniki z mothercare...i jestem na prawde zadowolona. Sa mieciutkie, rewelacyjnie podtrzymuja piersi...
A na noc mam takie fajne podkoszulki z wbudowanym stanikiem dla mam karmiacych. kupiłam je w HM j jestem ZACHWYCONA bo inaczej piersi by mi odpadły i nie moge spac bez zadnego "supportu" he he he

Miałam komplikacje- miałam zbyt dużą utratę krwi w wyniku nacięcia i wyskrobywania łożyska. Po porodzie byłam nieprzytomna(wybudzić się mnie nie dało), gdy już odzyskałam przytomność to mdlałam i nie umiałam chodzić, byłam pod kroplówkami z krwią.
Ogółem inne babki po naturalnym tak jak mówisz-następnego dnia chodziły i tak dalej:tak:
Ale ta tutaj mi to wynagradza:
pewnie:tak:wierze ze dziecko wszystkie cierpienie wynagradza:tak:
ale widze ze tez wiele przeszlas kurcze ale ja takich jazd nie mialam na szczescie :shocked2: musisz uwazac zeby nast razem sie tonie powtorzylo:tak:

witam sie mamusie,wrocilam z pracy padnieta i nie mam sil na nic:-(humorek ulecial i jakos tak nic mi sienie chce:-(

witam sie i ja niedzielnie.dzisiaj mala standaedowo o 9 rano sniadanko i pospala z nami w lozku prawie do 11:-Dcaly dzien sie obijam hehehe maz zrobil sniadanie i tak sie obzarlam ze walnelam na wyrko i nic nie robilam do 15:szok:
ja staniki kupowalam o tu: http://www.figleaves.com/uk/nsf/qwi...wer=1&answer=1&answer=1&answer=1&answer=11879
maja tabelke i filmik jak sie mierzyc itd. i nigdy nie bylo problemu zawsze staniczek idealny byl.kupuje juz u nich ponad 2 lata i zadowolona jestem:-):tak:a wrazie co bardzo szybko zmieniaja na inny rozmiar jak by cos nie pasowalo.ceny rozne od 20 w zwyz.ale warto jakosciowo bardzo dobre i wygodne:tak:

reklama
azorek rzeczywiście fajne te staniki ale ceny też ładne.
Makta dzięki zapomniałam o mothercare, muszę sobie kupić i te koszulki też spróbuję bo nocami też mam problem.
U nas niedziela leniwie. Majce pomylił się dzień z nocą i kolejny dzień już mi prawie cały przesypia a w nocy daje popalić. Doszłam do wniosku że zaczynam ją systematycznie budzić w ciągu dnia, niech się dziecku zaczyna normować no i ja z mlekiem nie będę miała takiego problemu bo teraz mam nadmiar.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry