reklama

Mamy ze Szkocji

Ale już po wszystkim. Maja urodziła się 18.11 o 16.25. Miała 51 cm i 2,9kg. Jest śliczna i jak narazie bardzo grzeczna.
Ja mam trochę problem z karmieniem bo mam strasznie piersi poranione. Może znacie jakiś dobry krem lub sposób na to. Od wczoraj odciągam i daję jej z butelki, dzisiaj wieczorem znowu sprobujemy karmienia.
Jestem strasznie obaolała jak to po cesarce i niestety dłużej będę dochodzić do siebie, ale nie jest zle.
Wczoraj od razu ze szpitala pojechaliśmy wyrobić paszport, mieliśmy szczęście bo już 8 grudnia będzie do odbioru więc pojedziemy na święta do Polski, teraz tylko muszę szybko wrócic do formy

reklama
Ale już po wszystkim. Maja urodziła się 18.11 o 16.25. Miała 51 cm i 2,9kg. Jest śliczna i jak narazie bardzo grzeczna.
Ja mam trochę problem z karmieniem bo mam strasznie piersi poranione. Może znacie jakiś dobry krem lub sposób na to. Od wczoraj odciągam i daję jej z butelki, dzisiaj wieczorem znowu sprobujemy karmienia.
Jestem strasznie obaolała jak to po cesarce i niestety dłużej będę dochodzić do siebie, ale nie jest zle.
Wczoraj od razu ze szpitala pojechaliśmy wyrobić paszport, mieliśmy szczęście bo już 8 grudnia będzie do odbioru więc pojedziemy na święta do Polski, teraz tylko muszę szybko wrócic do formy
oj to przezylas ale bedzie dobrze juz teraz :tak:wazne ze dzidzia jest cala i zdrowa i ze tobie nic sie nie stalo:tak:moze jakas fotka malenstwa:sorry:
krem ja wiem ze z pl bepanthen jest rewelacja! ale czy tu jest nie wiem :-(

oj to przezylas ale bedzie dobrze juz teraz :tak:wazne ze dzidzia jest cala i zdrowa i ze tobie nic sie nie stalo:tak:moze jakas fotka malenstwa:sorry:
krem ja wiem ze z pl bepanthen jest rewelacja! ale czy tu jest nie wiem :-(
tutaj tez maja bepanthen tylko trzeba go zmywac z brodawek przed karmieniem:tak:
Isabell
dobrze ze maluszek zdrowy a ty sie kochana oszczedzaj i kuruj zeby sie swieta dobrze udaly:tak::-)
a wlasnie ja zapomnialam znowu-po paszport musze podjechac -juz chyba z miesiac jest gotowy do odbioru:zawstydzona/y:
oki ja spadam.

Isabell mi Bephanetem maść bardzo pomógł na piersi bo przy karmieniu na początku wyłam z bólu. Tutaj jest dostępny bo tesci i w asdzie na dziecięcym dziale widziałam go. :tak:

MJZ312.gif

A po za tym to gratuluje:tak: trzymaj się tam ciepło z dzidzią:tak:
Jak braciszek reaguje na siostrę? A twój M?

No ISabell przede wszystkim wielkie gratulacje!!!!
Szkoda tylko ze tyle Cie to wszystko kosztowało :)))
Najwazniejsze że finisz szczęsliwy.

Co do piersi to na mnie najlepiej działał krem Kamilosaan. Kupilam go w TESCO ale na prawde działał rewelacyjnie. Poza tym u mnie tez sie sprawdziły takie nakładdki na piersi...Nipple shield mam z Bootsa i sa rewelacyjne.
I trzymam kciuki za sukcesy w karmieniu piersia!!!!

Isabell G R A T U L U J Ę!!!!! Doczekałaś się swojej córusi!!!:-D

Ja również miałam zaszczyt i przyjemność oglądać rysunki doveinred na żywo! Ma dziewczyna talent!!:tak:

reklama
no niestety wklejam i nic nie wiem czemu :wściekła/y:

Powiedzcie mi wiecie jak zmienic format filmu???bo przesyłam filmik z aparatu ktory ma 2-3 min juz 2h :wściekła/y:

a tak jak mija sobota??

ja sobie was na nk podgladam:-p fajne macie fotki:tak:

a ja sie dowiedzialam dzis ze CHB dostaniemy w poniedzialek wiec juz usmiech wiekszy bo wreszcie wychodzily z dołka fianasowego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry