reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Dzięki dziewczyny. Jak narazie staram się sporo odpoczywać, póki mama jest, zresztą i tak za wiele nie moge zrobić, chwilę pochodzę i zaraz mnie brzuch strasznie boli a Maja jest cudowna, jak narazie tylko spi i je wiec nie moge narzekac. Fotki wkleje jutro jak mi sie uda oczywiście bo juz wszyscy sie upominaja a ja nie mialam wogle na to czasu.

Isabell no w koncu,gratuluje ci bardzo,super ze malutak zdrowa i usciski dla was:-)przykro tylko ze musialas tyle przejsc:-(
Ja do piersi uzywalam krem z Aventu ale krotko wiec nie wiem jak dziala,ale tez slyszalam ze Bepanthen jest dobry i zycze powodzenia w karmieniu:-)
ja nie mam NK
My dzisiaj w domku siedzimy wiec ja tylko na chwilke a jutro prawdopodobnie do Livingston na jakies zakupy ojedziemy,zobaczymy jak tam jest
co do rodzenstwa to ja mam brata starszego 5 lat i super sie dogadujemy ale ja nie chce tyle czekac:-)
Piotrek tez strasznie sie slini,od wczoraj jest strasznie marudny nastepne zeby pewnie ida
Uciekam dziewczynki na film,milego wieczorku i Niedzieli:-)

Dzięki dziewczyny. Jak narazie staram się sporo odpoczywać, póki mama jest, zresztą i tak za wiele nie moge zrobić, chwilę pochodzę i zaraz mnie brzuch strasznie boli a Maja jest cudowna, jak narazie tylko spi i je wiec nie moge narzekac. Fotki wkleje jutro jak mi sie uda oczywiście bo juz wszyscy sie upominaja a ja nie mialam wogle na to czasu.

znam to tez mialam cc przy ostatnim porodzie i dlugo bylam na ketonalu :tak:musze powiedziec ze porod naturalny jest o wiele lepszy jesli chodzi o dochodzenie do siebie po porodzie:tak:

Powiedzcie mi wiecie jak zmienic format filmu???bo przesyłam filmik z aparatu ktory ma 2-3 min juz 2h :wściekła/y:

To jest możliwe-albo w ustawieniach aparatu masz ustawiony zbyt duży rozmiar filmów ( zamiast 600 na 800 masz wiecej), albo masz wolna kartę z aparatu, albo dość słaby komputer, albo stary rodzaj USB.

znam to tez mialam cc przy ostatnim porodzie i dlugo bylam na ketonalu :tak:musze powiedziec ze porod naturalny jest o wiele lepszy jesli chodzi o dochodzenie do siebie po porodzie:tak:

No to zależy...ja doszłam do siebie po naturalnym 4 miesiące;p Mam nadzieję, że następnym razem będzie krócej. I tak miałam szczęście, że w szpitalu leżałam tylko tydzień- lekarz się zlitował, wypisał recepty i mnie puścił...:tak:

My byliśmy na zakupach;-) po za jedzniem musiałam dokupić Ali śliniaczków i body z długim rękawkiem...w ogóle zgłupiałam- tu wszędzie mają z krótkim, a z długim prawie wcale:confused2:

To jest możliwe-albo w ustawieniach aparatu masz ustawiony zbyt duży rozmiar filmów ( zamiast 600 na 800 masz wiecej), albo masz wolna kartę z aparatu, albo dość słaby komputer, albo stary rodzaj USB.

No to zależy...ja doszłam do siebie po naturalnym 4 miesiące;p Mam nadzieję, że następnym razem będzie krócej. I tak miałam szczęście, że w szpitalu leżałam tylko tydzień- lekarz się zlitował, wypisał recepty i mnie puścił...:tak:

My byliśmy na zakupach;-) po za jedzniem musiałam dokupić Ali śliniaczków i body z długim rękawkiem...w ogóle zgłupiałam- tu wszędzie mają z krótkim, a z długim prawie wcale:confused2:

czemu tak dlugo dochodzilas do siebie i 2 czemu tak dlugo cie trzymali w szpitalu po naturalnym porodzie??u nas w pl 3 doby po naturalnym,mialas jakies komplikacje??
ja po naturalnych akurat oboje urodzilam o 18:30 wiec na drugi dzien smigalam jak zla ;-) a po cc chodzilam jak babcinka skulona i tiptopkami ogolnie maskara:no:

Miałam komplikacje- miałam zbyt dużą utratę krwi w wyniku nacięcia i wyskrobywania łożyska. Po porodzie byłam nieprzytomna(wybudzić się mnie nie dało), gdy już odzyskałam przytomność to mdlałam i nie umiałam chodzić, byłam pod kroplówkami z krwią.
Ogółem inne babki po naturalnym tak jak mówisz-następnego dnia chodziły i tak dalej:tak:
Ale ta tutaj mi to wynagradza:
ftiijd.jpg

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:)
Ja wyrwalam sie na chwile moim chlopakom (Tacie i Romkowi) i w zamian za wyjscie z nimi do pubu dostalam chwile na forum:)
ISABELL gratulujemy:)Sliczne imie wybraliscie:)Szkoda ze cie tak wymeczyli,oczywiscie :) nie czytalam-a tak po prawdzie to przynajmiej bede wiedziala czego powinnam sie domagac:)
Dzielna z ciebie kobietka.
Postaram sie do was zagladac ale nie jest to latwe.
Jesli chodzi o spotkanie mikolajkowe to chetnie bym sie z wami spotkala.
Jesli chodzi o przyszly tydzien to bede dostepna od czwartku:)
Trzymajcie sie i ucalujcie dzidzki:)
aaa kupilismy furke.Wsumie to poszlismy obejrzec i Romek zdecydowal sie odrazu kupic:)Szok.Teraz skladali wozek razem z Tata:)Normalnie brakowalo mi piwka i orzeszkow:)Ale dali rade.
A bryka to Luna z Mamas i Papas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry