reklama

Mamy ze Szkocji

No więc już koryguje podczas pierwszego ważenia przy pierwszym skanie ważyłam 50kg a wzrostu mam 172 cm więc roche mało. Teraz waże już 53 więc idę do góry, ale się ośmiałam z 180 cm doveinred w sumie kiedyś chciałam być wyższa. :-)
W sumie to się cieszę się z trzeciego skana zawsze sprawdzą co i jak z maleństwem.
Ja podziwiałam na żywo dzieła doveinred są na prawde piękne :-)
Ewa moja mama jak byla w 7 mcu ciazy wazyla zaledwie 45kg:szok:przy wzroscie 165cm.jak widac po mnie nic mi nie brakuje(no moze poza rozumem,ktory zgubilam w 6 mcu ciazy;-))a wrecz mam nad to:-D:-D:-D
Doveinred-widac talent masz przekazany w genach.pokazalam Twoje rysunki mazowi to az wytrzeszczu oczu dostal:tak::-Dsam kiedys rysowal ale takie dziela to nigdy mu nie wyszly-sam to przyznal:tak:
wyszlam dzisiaj o 10 rano z domu a wrocilam po 17:szok:bylam sie spotkac z kolejna mamusia 3 miesiecznego slicznego kawalera:-Di sie zasiedzialam-padam na pyszczek:zawstydzona/y:Amelka dopiero je kolacje-przespala pore kapieli przez dzisiejsze wrazenia hihihi:-)czyli jutro spi nie do 9 a do 10 rano:rofl:
milej nocy zycze i znikam na lampke winka i cos w TV obejzec.papapa

PS: a to tak na dziendobry(badz dobranoc) takie prosto z zycia wziete http://www.mtv.co.uk/shows/16-and-pregnant

Ostatnia edycja:
reklama
CO ZA PASKUDNA POGODA!!!!
Już mam dośc tego deszczu...nawet nosa dzisiaj z domu nie wywaliłam :-D:-D:-D
i Julka oczywiscie też. Ale na sama myśl o spacerze dreszcze mnie przechodziły.

Ale zmieniając temat...czy ktoras z Was miała robioną tutaj w uk cytologię?? Bo ja własnie dostałam list że powinnam ja zrobic i mam sie umówic na wizytę...ale do swojego gp. To tutaj nawet cytologie gp pobiera?? Jak to tutaj wyglada?? Bo jakos nie widzę pobierania cytologii w zwyklym gabinecie gp...hmmm

Aaaa...dziewczyny dziękuje za glosy ;-);-);-)

Jesli mowisz o "smart test" czy jakos tak to sie nazywa to mialam ale w sumie duzo nie pamietam.Chyba pielegniarka, ale tu robia co 3 lata.

Jesli mowisz o "smart test" czy jakos tak to sie nazywa to mialam ale w sumie duzo nie pamietam.Chyba pielegniarka, ale tu robia co 3 lata.

Ja mialam jakies 2,5 albo 3 lata temu prawie . Pewnie przysla cos niedlugo:sorry:,. Pamietam jak mowiono mi ze to co 3 latka.

Ja ja witam z ciemnego ranka, pobudka u nas standardowa czyli o 5:50 wiec juz sobie pije kawke. Nie wiem co dzisiejszy dzionek zapowiada wiec nie wiem jak bede aktywna na forum. Wrazie czego Zycze wszystkim dobrego i milego weekendu!;-)

My mamy nikona d40, ale cyfrowka.No i oczywiscie smiena rosyjska i musowo czarno-biala kilsza:)

No emilia ale to już lustrzanka więc wyższy poziom:tak: my się wahamy nad kupnem lustrzanki bo jednak mamy słabość do analogów więc z cyfrówek mamy taka jedną kupiona specjalnie po to by robić tysiąc trzysta zdjęć Ali:-p
Ponadto witam się z rana:-) u mnie nawet pogodnie ale wg prognozy pogody ma lać cały dzień:no:

Acha no i sprawdziłam w końcu ( po 2 miesiącach spóźnionego okresu) czy jestem w ciąży....nie jestem. Z jednej strony fajnie bo to trochę wcześnie z drugiej strony cieszyłabym się gdyby między moimi dziećmi była taka mała różnica wieku i mogłyby się razem bawić...
No nic....za rok postaram się o rodzeństwo dla Aluni:):)

Ostatnia edycja:
almani- no to z jednej strony szkoda ze nie bedzie maluszka, moze nastepnym razem sie uda:tak:.

A tak przy okazji to kogo jeszcze nie mam na NK? jak macie dziewczyny to dawajcie;-)

witam sie i ja.dzisiaj poazniej bo od rana na zmiane z mezem latamy mlodej dziasla smarowac-i znowu ibuprofen dostala:zawstydzona/y::zawstydzona/y:dzisiaj jak jej dziasala przejechalam to takie twarde zgrubienia czuc-chyba dwa:shocked2:oby szybko wyszly bo juz z mala co raz ciezej szczegolnie wieczorami sie bidulka meczy:-(

U mnie weekend pracowicie dzisiaj do pracy na 18 do zamkniecia a jutro nie wiem bo moja szefowa dalej nie zrbiła grafiku na jutro. Zaraz wybieramy się z mężem na zakupy może coś dla chrześnicy kupie na święta i dla rodziny.
Pozdrawiam:-)

reklama
No emilia ale to już lustrzanka więc wyższy poziom:tak: my się wahamy nad kupnem lustrzanki bo jednak mamy słabość do analogów więc z cyfrówek mamy taka jedną kupiona specjalnie po to by robić tysiąc trzysta zdjęć Ali:-p
Ponadto witam się z rana:-) u mnie nawet pogodnie ale wg prognozy pogody ma lać cały dzień:no:

Acha no i sprawdziłam w końcu ( po 2 miesiącach spóźnionego okresu) czy jestem w ciąży....nie jestem. Z jednej strony fajnie bo to trochę wcześnie z drugiej strony cieszyłabym się gdyby między moimi dziećmi była taka mała różnica wieku i mogłyby się razem bawić...
No nic....za rok postaram się o rodzeństwo dla Aluni:):)

No to jak chcecie juz malenstwo to moze warto nie czekac , czasem kilka miesiecy sie czeka na efekt;-):tak:

U nas pogoda srednio, troche ciemno i chlodno ale narazie niepada
Maz poszedl zalatwiac sprawy na miescie a ja pije kawke zaraz klade malutka spac i biore sie za sprzatanie :tak:
jakie wy macie plany na dzis??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry