reklama

Mamy ze Szkocji

Witam pogoda paskudna a ja juz dzisiaj zmoklam,przyzwyczailam sie juz:-D:-D:-D
Emila kochana jestes,wlasnie to jest super ze tu mozemy pogadac,poradzic sie wymienic doswiadczeniami i to ze robisz inaczej nie znaczy ze jest zle:-):-):-)
Alamani cudowna ta twoja mala i widac ze ma to po tobie ze od malego forum sledzi:tak:
Makta a ja tez glosowalam na ciebie:-)
my dzisiaj w domku juz siedzimy i nigdzie sie nie wybieram moze tylko po jakies zakupy wieczorkiem:-)
Deveinred moj tez lubi reklamy i bajki,najlepsza dla niego to chyba Ulica Sezamkowa,strasznie sie smieje i gada ja ja oglada

reklama
a powiedz mi skoro sie znasz moze bedziesz umiala mi pomoc jaki programi moze przerobic fotke zwykla na taka by wygladala jak postac animowana :-p
dziwczyny to widze ze zainteresowania nam sie pokrywaja:-D
Przeróbka zdjęć - aniczka38 - Chomikuj.pl, http://chomikuj.pl/Blondyneczka20/Programy/Programy+do+przer*c3*b3bki+zdj*c4*99*c4*87
pod tym linkiem masz spory wybor programikow,ja mam tez z tego typu: Magic Photo Editor,portrait professional,gimp,photo brush5,photo editor,photo shine,photo filtre,dream light photo editor i oczywiscie photoscape:-)

Ostatnia edycja:
CO ZA PASKUDNA POGODA!!!!
Już mam dośc tego deszczu...nawet nosa dzisiaj z domu nie wywaliłam :-D:-D:-D
i Julka oczywiscie też. Ale na sama myśl o spacerze dreszcze mnie przechodziły.

Ale zmieniając temat...czy ktoras z Was miała robioną tutaj w uk cytologię?? Bo ja własnie dostałam list że powinnam ja zrobic i mam sie umówic na wizytę...ale do swojego gp. To tutaj nawet cytologie gp pobiera?? Jak to tutaj wyglada?? Bo jakos nie widzę pobierania cytologii w zwyklym gabinecie gp...hmmm

Aaaa...dziewczyny dziękuje za glosy ;-);-);-)

Makta- tutaj sie robi jak dobrze pamietam raz w roku.i nirmalnie w przychodni jest gabinet pielegniarki i tam sie rozkladasz na kozetke i tyle.czasem jest tak ze GP pobiera wymaz ale raczej maja od tego pielegniarke.mi ciagle przysylali upomnienia jak bylam w ciazy i jakos nie mialam ochoty sie do nich wybrac hahaha

Dopisałam się minisia:tak:
A propos zdjęć- to ja:
11r5dsn.jpg

Matka - zaglosowalam na Ciebie:laugh2:
minisia jest jeszcze taki program PhotoScape bardzo fajny do obrobki zdjec mozna tez zrobic pewne efekty w Photoshop , to co u nas jest to ILA Scotland - szukalam w necie ale nic nie znalazlam ale wydaje mi sie ze cos musi byc.

U nas leje, leje i jeszcze raz leje:-( pogoda pod psem..... Ostatnio zauwazylam ze jak sie wlaczy Barnimowi reklamy w tv to zapatruje sie w ekran i wypija prawie cala butle mleka(ok 150 ml) super! ma chlopak zajecie i niezdazy sie skapnac ze je:laugh2::laugh2::laugh2:

Ha..który aparat?:D to było robione analogiem- canon eos300...mój ulubiony:tak:
minisia podeślij mi na pw te namiary:tak:

no tak ktory :-p:-D:-D
ja mam sony cyber shot DSC-H50

reklama
Fajny:) srebrny czy czarny? :-)
Ja nie wzięłam z Polski statywu i teraz muszę jakiś kupić ( wiem, że można wysłać ale po sprawdzeniu jakiś kosztów wysyłki okazało się, ze się nie opłaca:-p)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry