Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dziś brzydko i deszczowo...w sumie nawet dobrze bo jakoś nie miałam ochoty na spacerek, a jakby było ładnie to miałabym wyrzut sumienia, że Ale w domu trzymam

no ale ostatecznie z luzeczka podnioslam go o 6:00. Teraz spi.
teraz mam maly cos pod szyjka jak idziemy na spacerek.
. Ale takie czasy juz od malenkosci skomputeryzowane!A jak długo jeszcze musisz pracować?? bo to chyba męczące dla ciebie juz co nie??Ona jest boska!!!!! Niech się uczy pewnie:-)
Przede mną bardzo długi dzień najpierw praca 12 do 3 później przychodnia i midwife robiąca mi dziurę w ręce i znowu "czemu ta krew nie płynie?-midwife- bo już palców nie czuje!!!-ja" później szybciutki obiadek i biegiem na drugą zmianę do pracy od 6 do zamknięcia coś czuje że jak padne wieczorem to się nie podniose do południa jutro. W każdym bądź razie miłego dzionka dziewczynki:-)
Hej wamPołożyłam Ale spać i weszłam na forum-Ala pospała jakieś 10 minut i teraz patrzy na mnie oskarżycielsko z łóżeczka
U mnie dziś brzydko i deszczowo...w sumie nawet dobrze bo jakoś nie miałam ochoty na spacerek, a jakby było ładnie to miałabym wyrzut sumienia, że Ale w domu trzymam
Acha: Alunia tez czyta Babyboom
![]()

fajne sa takie bobo moja juz troszke starsza
ale tez nadal taka do wycałowania 
Idź kochana za mnie nie mam nic przeciwko!!
Jeżeli chodzi o zmęczenie pracą nie jest tak źle najgożej było na początku ledwie tam dostałam do końca cokolwiek nie zrobilam to byłam już zmęczona już nie miałam siły no i spać mi się chciało na okrągło. Teraz jest dużo lepiej ale to nie zmienia faktu że niesamowicie nudna ta praca jest, trudno przezyć trzeba ja mam zamiar jak najdłużej pracować ile dam rade żeby później jak najdłużej z maleństwem siedzieć:-)
ale faajnie a czemu ja tak daleko mieszkamNa McDonald Road w restauracji hopetuon jako barmanka właśnie dzisiaj mam na przeszkolenie dziewczyne ponieważ brakowało nam ludzi do pracy