gasiorek
Fanka BB :)
Almani tesciowymi nie ma co sie przejmowac,ja juz tez przestalam bo szkoda tylko naszych nerwow ;-)
My jak pojedziemy teraz do Polski to zaszczepimy sie na grype ale ta sezonowa,moj maz szczepil sie wczesniej i akurat bedzie czas podchodzil to i ja wykorzystam okazje:-)
Piotrus tez juz zasnal,cos mi sie zdaje ze nastepny zabek idzie,dzisiaj byl strasznie niepokojny i wszystko musial gryzc
A cos tu cicho dzisiaj,dziewczyny gdzie jestescie???
U Isabell pewnie juz po wszystkim i ma swoje malenstwo przy sobie:-)
My jak pojedziemy teraz do Polski to zaszczepimy sie na grype ale ta sezonowa,moj maz szczepil sie wczesniej i akurat bedzie czas podchodzil to i ja wykorzystam okazje:-)
Piotrus tez juz zasnal,cos mi sie zdaje ze nastepny zabek idzie,dzisiaj byl strasznie niepokojny i wszystko musial gryzc
A cos tu cicho dzisiaj,dziewczyny gdzie jestescie???
U Isabell pewnie juz po wszystkim i ma swoje malenstwo przy sobie:-)
:-):-)hehe Amelka odsypia szczepionke i chyba bedzie znowu budzenie na sile do kapieli ehhh
i normalnie robi jedna skromna kupke dziennie a dzisiaj juz 2 uwalila i teraz 3 dusi

i Jarek i ja jej nie lubimy ale po każdym mailu od niej robi sie taka ciut ciężkawa atmosfera...mimo, że maile zachowują 100% zasad kultury i grzeczności to zawsze przemyci jakąś uwagę o tym, że nie dbamy o Ale....na przykład dziś była zapowiedz, że kupi zimową czapeczkę, żeby Alunia nie marzła bo my pewnie nie kupimy bo coś tam....