reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
wiecie co, mysle ze trzeba podjac decyzje co do szczepionki a potem zapomniec o calej sprawie, bo jak czlowiek to oglada to tylko sie schizuje!
Jezdze do pracy autobusem,czy mam sie zastanawiac czy zachoruje za kazdym razem jak ktos tam kichnie?

To niezle Azorek:-D
Mnie to wkurza jak ktos sie wtraca,lubie posluchac rady oczywiscie ale nie jak ktos mi zwraca uwage bo on uwaza inaczej w koncu to mije dziecko,jak bylismy w Polsce to tez sluchalismy nie uchylajcie szyb w samochodzie,czapka na glowe i cieplo ubierajcie nie wazne ze bylo przynajmniej 20 st a jak malego wyciagalismy z fotelika to byl caly mokry:no:

masz racje Emila,te dziewczyny wziely,taka podjely decyzje i koniec juz nie ma oczym mowic,a ci co nie wzieli albo nie chca pozostaje dbac o siebie zeby sie gdzies nie przezibic czy czegos nie zlapac i tyle

oj tak Emila, mnie stresuje wyjazd do polski,tam jakos dziwnie ludzie podchodza do pewnych spraw
dobra dziewczynki ja uciekam bo maz wraca,zycze dobrej nocki i do jutra

Ostatnia edycja:
oj tak Emila, mnie stresuje wyjazd do polski,tam jakos dziwnie ludzie podchodza do pewnych spraw
dobra dziewczynki ja uciekam bo maz wraca,zycze dobrej nocki i do jutra

Kazdy wie lepiej:) Taki Wujek Dobra Rada!No i ty napewno nie masz racji bo" moja mama/ciocia/babcia/sasiadka/pani Hela ze sklepu |(odpowiednie skreslic) tak robila i pomoglo!"
Pamietaj ze masz nas zi jak ci beda cos smucic to pomysl o nas i o tym ze tu twoja opinia i doswiadczenie(jake by nie bylo) sie licza!I tu cie sluchamy i bierzemy to pod uwage:)

A argumenty te wszystkie ciocie mają niezmienne...bo ich dzieciom pomogło i bo przecież one odchowały dwoje, troje itp. Zawsze wtedy mówię, że w takim razie niech dadzą mi wychować moje:-D
Pogodziłam się z Jarkiem i idziemy oglądac film:tak:
Dobranoc kochane:-)

reklama
dziendoberek.witam sie w tec cudownie szkocki poranek:confused2:kurcze ale pogoda...wieje pada:wściekła/y:ehhh znowu sie po szkocku zrobilo...a taka piekna zlota jesien byla;-):sorry:mala jeszcze spi a ja lece jakies sniadanko opylic:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry