doveinred
my little precious...
ale faajnie a czemu ja tak daleko mieszkam((
Moze przeprowadzka!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale faajnie a czemu ja tak daleko mieszkam((
Moze przeprowadzka!!!!
może to nazwa pieca gazowego tutaj? nie wiem
jakoś nie wyprowadzałam go z błędu
Ale my jej bardzo dużo zdjęć robimy- od lat naszą pasją jest fotografia, mamy dużo znajomych fotografów, a w domu jest pełno aparatów
to fantastycznie! ja uwielbiam jakies zabawy ze zdjeciami niestety tylko programikami za darmo z internetu wiesz jakies ramki , tla dodatki itp ale ja na nk mam taka wlasnie galerie i kazdy sie smieje ze bawie sie jak dzieckoBył dzisiaj u mnie szkocki robotnik naprawić piecyk gazowy o którym ambitnie mówił boilermoże to nazwa pieca gazowego tutaj? nie wiem
Ala patrzyła mu na ręce i wszystko chciała chwytać-najbardziej młotek. Ponieważ była ubrana na niebiesko pan zachwycał się, ze mój synek taki mały a już by młotkiem chciał walićjakoś nie wyprowadzałam go z błędu
No muszę przyznać, ze moja Ala jest fotogenicznaAle my jej bardzo dużo zdjęć robimy- od lat naszą pasją jest fotografia, mamy dużo znajomych fotografów, a w domu jest pełno aparatów
![]()

a znasz Imikimi.com - Sharing CreativityZ tego co pamiętam to Gimp może mieć taką opcję( ale głowy nie dam bo nie używamJa używam Corel Paint Shop Pro Photo X2 i tam jest sporo różnych efektów ale musiałabyś mi pokazać o co dokładnie chodzi to wtedy sprawdze czy ta opcja tam jest
Jeśli chodzi o programy do ramek to tutaj jest fajny: Puricute - Cute and Kawaii - - create
Takie coś mozna zrobić:
![]()

jak znajde przyklad przesle