reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Ja juz po drzemce:D
Azorek nie pamietam kiedy ostatnio wstalam tak wczesnie.
Zaraz jedziemy odebrac Tate z lotniska.Postaram sie zagaladac ale... postaram sie.Trzymajcie ie dziewczyny!

Był dzisiaj u mnie szkocki robotnik naprawić piecyk gazowy o którym ambitnie mówił boiler:confused2: może to nazwa pieca gazowego tutaj? nie wiem:-p
Ala patrzyła mu na ręce i wszystko chciała chwytać-najbardziej młotek. Ponieważ była ubrana na niebiesko pan zachwycał się, ze mój synek taki mały a już by młotkiem chciał walić:-D jakoś nie wyprowadzałam go z błędu:-p
No muszę przyznać, ze moja Ala jest fotogeniczna:tak: Ale my jej bardzo dużo zdjęć robimy- od lat naszą pasją jest fotografia, mamy dużo znajomych fotografów, a w domu jest pełno aparatów:-D

Był dzisiaj u mnie szkocki robotnik naprawić piecyk gazowy o którym ambitnie mówił boiler:confused2: może to nazwa pieca gazowego tutaj? nie wiem:-p
Ala patrzyła mu na ręce i wszystko chciała chwytać-najbardziej młotek. Ponieważ była ubrana na niebiesko pan zachwycał się, ze mój synek taki mały a już by młotkiem chciał walić:-D jakoś nie wyprowadzałam go z błędu:-p
No muszę przyznać, ze moja Ala jest fotogeniczna:tak: Ale my jej bardzo dużo zdjęć robimy- od lat naszą pasją jest fotografia, mamy dużo znajomych fotografów, a w domu jest pełno aparatów:-D
to fantastycznie! ja uwielbiam jakies zabawy ze zdjeciami niestety tylko programikami za darmo z internetu wiesz jakies ramki , tla dodatki itp ale ja na nk mam taka wlasnie galerie i kazdy sie smieje ze bawie sie jak dziecko:-p
a powiedz mi skoro sie znasz moze bedziesz umiala mi pomoc jaki programi moze przerobic fotke zwykla na taka by wygladala jak postac animowana :-p

Z tego co pamiętam to Gimp może mieć taką opcję( ale głowy nie dam bo nie używam:) Ja używam Corel Paint Shop Pro Photo X2 i tam jest sporo różnych efektów ale musiałabyś mi pokazać o co dokładnie chodzi to wtedy sprawdze czy ta opcja tam jest:tak:
Jeśli chodzi o programy do ramek to tutaj jest fajny: Puricute - Cute and Kawaii - - create
Takie coś mozna zrobić:
jfuuf7.jpg

Z tego co pamiętam to Gimp może mieć taką opcję( ale głowy nie dam bo nie używam:) Ja używam Corel Paint Shop Pro Photo X2 i tam jest sporo różnych efektów ale musiałabyś mi pokazać o co dokładnie chodzi to wtedy sprawdze czy ta opcja tam jest:tak:
Jeśli chodzi o programy do ramek to tutaj jest fajny: Puricute - Cute and Kawaii - - create
Takie coś mozna zrobić:
jfuuf7.jpg
a znasz Imikimi.com - Sharing Creativity
Caption.iT - Face In Hole | Photo Frames | Picture Captions | Text Generators
jeszcze bawie sie z PictureCollageManager, photoshine,photofiltre,photoscape:tak::tak:
nie wiem jak ci to wytumaczyc hmm masz swoje zdjecie i przerabiasz jakby bylo namalowane:sorry:jak znajde przyklad przesle:tak:

reklama
Matka - zaglosowalam na Ciebie:laugh2:
minisia jest jeszcze taki program PhotoScape bardzo fajny do obrobki zdjec mozna tez zrobic pewne efekty w Photoshop , to co u nas jest to ILA Scotland - szukalam w necie ale nic nie znalazlam ale wydaje mi sie ze cos musi byc.

U nas leje, leje i jeszcze raz leje:-( pogoda pod psem..... Ostatnio zauwazylam ze jak sie wlaczy Barnimowi reklamy w tv to zapatruje sie w ekran i wypija prawie cala butle mleka(ok 150 ml) super! ma chlopak zajecie i niezdazy sie skapnac ze je:laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry