reklama

Mamy ze Szkocji

dziwczyny to widze ze zainteresowania nam sie pokrywaja:-D
Przeróbka zdjęć - aniczka38 - Chomikuj.pl, Programy do przeróbki zdjęć - Blondyneczka20 - Chomikuj.pl
pod tym linkiem masz spory wybor programikow,ja mam tez z tego typu: Magic Photo Editor,portrait professional,gimp,photo brush5,photo editor,photo shine,photo filtre,dream light photo editor i oczywiscie photoscape:-)
dzieki wam wszytskim za namiary
dzis tyle programikow przejrzalam ze glowa mnie rozbolala:-D:-D

almani zaakceptowalam

reklama
Metodą prób i błędów się nauczysz:tak: U mnie sporo jeszcze zależy od kliszy....no i właśnie...muszę poszukać jakiegoś laba do wywoływania w Glasgow:confused2:
Bo ja poza zdjęciami rodzinki pstrykam post industriale:tak:

Dzięki:tak: jeszcze do temu zdjęć: to moje ulubione z moich: digart.pl | zoom | Nox.2.
Biedna Ewa...a prosiła żeby nie było więcej jak 4 strony...a myśmy się rozpisały:-)
Ciekawa jestem czy Isabell jest już po wszystkim i jak sie ma:tak: mogłyśmy jej dać jakiś numer komórki żeby sms posłała czy coś w sumie:confused:

Dzięki:tak: jeszcze do temu zdjęć: to moje ulubione z moich: digart.pl | zoom | Nox.2.
Biedna Ewa...a prosiła żeby nie było więcej jak 4 strony...a myśmy się rozpisały:-)
Ciekawa jestem czy Isabell jest już po wszystkim i jak sie ma:tak: mogłyśmy jej dać jakiś numer komórki żeby sms posłała czy coś w sumie:confused:

no piekne zdjecie !
no wlasnie pewnie chcialaby cos skrobnac a nie ma komu ...szkoda :( sama jestem ciekawa co u niej :tak:

almani swietne fotki.ja mam swoje 2 ulubione:
to z lasem troche przepalone ale nic z tym nie umialam zrobic jescze(dopiero zaczynala sie zabawa z aparatem hihihi)

Załączniki

• DSCF0215.jpg
    DSCF0215.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 34
  • 2008_08160388.jpg
    2008_08160388.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 35
witam sie piatkowo,deszczowo i wietrznie wrrrr:crazy: chyba jednak sie odwarze dzisiaj na maly spacerek-zalezy od wiatru co by mnie i malej z ulicy nie zmiotlo:tak::-)
a teraz uciekam sniadanko wsunac i poprasowac troche puki mala spi:-)

reklama
Dzień dobry:tak: Ja może też pójdę na spacer ale to jak drzewko sąsiadów przestanie być w poziomie....wieje tak, że jeszcze chwila i wyleci biedne:no: Ala dziś chwyciła mój kubek niespodziewanie i ja patrze a ona herbatę pije....teraz to chyba dzidzia mi nie zaśnie bo to taka siekiera była:-D ona za wszelką cenę chce być duża no:-) w weekend obniżamy poziom w łóżeczku bo zaczyna sie podnosić na kolanka trzymając szczebelków:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry