reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Cześć Kochane - no nie posluchałyście mnie:no:
Pół godziny zajęło mi wszystko, ale bardzo się ciesze że forum tak działa. mam dzisiaj wolne więc wyspałam się za wsze czasy trzeba teraz bo później nie wiadomo jak będzie:-)
Wczoraj byłam u lekarza i słuchałam serduszka mojego maleństwa, jejku to jest szok że ono tam na prawde jest:-) kto mnie zna to wie że nie bardzo ma miejsca:-)
Słuchajcie mówiłam Wam że mi przyszło to skierowanie na skan trzecie i pytam się babki co to i ona powiedziała że tak ma być a ja malo nie padłam że coś jest nie tak. Ona to zobaczyła i mnie uspokaja że oni tutaj tez mają ten wskaźnik BMI czyli stosunek wagi do wzrostu i ja jestem poniżej normy. Teraz każdy kto jest poniżej normy musi mieć trzeci skan żeby wiedzieli czy moje maleństwo dobrze się rozwija i waży dobrze:-)

Ewka nie wiem ile wazysz ale moja bratowa byla wzrostu 165 cm i wazyla 48kg! ubierala sie w dziale dzieciecym kiedy zaszla w ciaze do 5 m-ca nie bylo nic widac plaska jak deska apotem jak jej wywalilo to szok:szok:moj brat sie smial ze najpierw brzuch, brzuch, brzuch i dopiero Kasia idzie :-D:-D:-Di urodzila chlopaka prawie 4kg a za rok nastepnego i tez ok4kg a ja jestem taka srednia i rodze dzieci ok3kg jedynie wreonika byla 3,600g
wiec mysle ze taka Twoja natura i wszystko bedzie dobrze!!!
a co do sluchania bicia serduszka z kazdym jednym to przezywalam a juz moj 3 porod zakonczylam placzem jak ujrzalam mala tak sie cieszylam ze juz po wszystkiemu!!ze ja i ona cale i zdrowe jestesmy na mecie :tak::tak:

Dzieki dziewczynki za mile slowa, az sie czerwona robie:zawstydzona/y:.

Niestety ostatnio nie mam czasu na malowanie a szkoda bo czasami mam wene a tu niestety jakies male huherko mi sie odzywa i wypelnia jak narazie cale moje zycie. Mam taka nadzieje ze jak pojde na nocki to troche pomaluje bo tam z nodow odpadne.

Ewa no z Ciebie to szkielet prawie, JEST.:cool2:

Jakos mnie dzis zatoki bola, bylam na spacerze kierunek lidl i kupilam sobie cweterek z przeceny:happy: wiec bede wygladac jak czlowiek.

Ale tu dzis cicho!!!! hop hop jest ktoooo

Hop hop!!!
No znowu nasmarowałyście jak szalone ;)
czytałam czytalam i dotarłam do końca...
Doveinred piekne.... i Twoje dzieła i Twoich rodziców. Zawsze chciałam pieknie malować...nestety :(
Własnie wróciłam ze spaceru. Oczywiście zlapała nas deszcz więc sie nameczyłam z tym parasolem tym bardziej ze wiało też całkiem nieźle. No ale przynajmniej poskakałam po sklepach i nareszcie znalazłam sobie butki. Wybierałam sie na zakupy i jakos nigdy nie mkogłam sie zmobilizować. Dzisiaj pogoda mnie zmobilizowała.
Julka spi więc mam chwile dla siebie. A poniewaz deszcz mnie tak wkurzył to stwierdziłam ze dzisiaj nie robie juz nic. Poza obiadem oczywiscie...zmokłam , zmarzłam więc teraz musze sie zrelaksować he he he

Ja mam 159 i ważyłam przed ciążą 48 kilo:tak: w ostatnich dwóch miesiącach ciąży byłam 20 kilo do przodu ale to też przez zatrucie ciążowe. Teraz muszę zrzucić jakieś 5-6 kilo jeszcze bo czuje się grubo( mam teraz jakieś 57 kilo:zawstydzona/y:) Acha - Alunia ważyła 3750 przy urodzeniu:tak:
Nas dziś na spacerku prawie zwiało z górki...masakra...ledwo wózek dało się pchać:no:

No więc już koryguje podczas pierwszego ważenia przy pierwszym skanie ważyłam 50kg a wzrostu mam 172 cm więc roche mało. Teraz waże już 53 więc idę do góry, ale się ośmiałam z 180 cm doveinred w sumie kiedyś chciałam być wyższa. :-)
W sumie to się cieszę się z trzeciego skana zawsze sprawdzą co i jak z maleństwem.
Ja podziwiałam na żywo dzieła doveinred są na prawde piękne :-)

reklama
moja weronika na roczek dostala takiego tygryska co gra tez taka sliczna delikatna melodyjke i powiem wam mimo ze nie jest juz niemowlaczkiem suuuper zasypia przy tym , wiec jak dla mnie super pomysl,polecam!:tak:

umie ktoras z was zmniejszyc format filmu poniewaz nagralam wiktorke na przedstawieniu aparatem i teraz jest problem z wgraniem na YouTube wrrrr

http://polonia.wp.pl/kat,1515,title...lke-pielegniarek,wid,11705531,wiad_media.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry