Ewa Chrupcała
Fanka BB :)
Gosia jak bede znala rote to od razu dam znac i zobaczymy moze sie uda ze sie z Wami wybiorę miłego spacerku życzę:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Kochane - no nie posluchałyście mnie
Pół godziny zajęło mi wszystko, ale bardzo się ciesze że forum tak działa. mam dzisiaj wolne więc wyspałam się za wsze czasy trzeba teraz bo później nie wiadomo jak będzie:-)
Wczoraj byłam u lekarza i słuchałam serduszka mojego maleństwa, jejku to jest szok że ono tam na prawde jest:-) kto mnie zna to wie że nie bardzo ma miejsca:-)
Słuchajcie mówiłam Wam że mi przyszło to skierowanie na skan trzecie i pytam się babki co to i ona powiedziała że tak ma być a ja malo nie padłam że coś jest nie tak. Ona to zobaczyła i mnie uspokaja że oni tutaj tez mają ten wskaźnik BMI czyli stosunek wagi do wzrostu i ja jestem poniżej normy. Teraz każdy kto jest poniżej normy musi mieć trzeci skan żeby wiedzieli czy moje maleństwo dobrze się rozwija i waży dobrze:-)
moj brat sie smial ze najpierw brzuch, brzuch, brzuch i dopiero Kasia idzie 

i urodzila chlopaka prawie 4kg a za rok nastepnego i tez ok4kg a ja jestem taka srednia i rodze dzieci ok3kg jedynie wreonika byla 3,600g

.
wiec bede wygladac jak czlowiek.
w ostatnich dwóch miesiącach ciąży byłam 20 kilo do przodu ale to też przez zatrucie ciążowe. Teraz muszę zrzucić jakieś 5-6 kilo jeszcze bo czuje się grubo( mam teraz jakieś 57 kilo
) Acha - Alunia ważyła 3750 przy urodzeniu

moja weronika na roczek dostala takiego tygryska co gra tez taka sliczna delikatna melodyjke i powiem wam mimo ze nie jest juz niemowlaczkiem suuuper zasypia przy tym , wiec jak dla mnie super pomysl,polecam!Co sądzicie o tym jako prezencie na Mikołaja: Buy Fisher-Price Soothe 'n' Glow Seahorse - Blue. at Argos.co.uk ?:-)