reklama

Mamy ze Szkocji

Dzień dobry:tak: Dziś nasz wielki sukces- Ala ani razu nie budziła mnie w nocy na smoka, tulanie, piciu i inne takie:-)
Tak po za tym to dziś musze iść na pocztę i do health center. A najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżku...jakoś kiepsko się czuję...nic mi się nie chce:-p

Co do wyprawki jeszcze-zauważyłam, że bardziej opłaca się tu kupować komplet mebelków (szafa, komoda, łóżeczko) niż tylko łóżeczko. Co do komody to ja mam z Ikei ale jest mega przydatna. Tylko, że ja mam taką zwykłą a nie do przewijania- w chwili obecjen mam taki zwykły przewijak i kładę go na naszym łóżku-Ala jest na tak intensywnym etapie turlania, że położenie jej na komodzie byłoby baaardzo ryzykowne nawet przy trzymaniu jej (wyrywa się:sorry:) .

Co do zdjęć w czasie ciąży-mam ich od groma i jeszcze trochę ( tata Aluni to zapalony fotograf, jego znajomi zapaleni fotografowie i ja zresztą też). Takie ze studia mam ale to jeszcze brzucha widać nie było ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Alunia - jaka pieknosc, boszze cudna :cool2::tak: mala kropeczka

Z tymi ciuszkami, tez sie zgadzam, kupujcie najtansze, bo w wiekszoscie zalozycie raz gora dwa ;-) Rozalce kupowalam drogie i wiekszosc porozdawalam jeszcze z metkami,a dla Filutka to dostawalam od sasiadki cale torby, bo jej wnuczek byl 3 miesiace starszy ;-) takze wlasciwie wydawalam na body i jakies tam upatrzone ciuszki :) poza tym czesto sprzedawalam rzeczy po dzieciach na ebayu, cale bundle i za to kupowalam im zabawki :-)

No a mnie jednak dorwala infekcja i na 11 ide do lekarza, nie moge przelykac, uszy mnie bola i mam afte afcie, spuchniete dziasla i podniebienie - okropienstwo :-(
Niech mi juz przejdzie...

Ojoj Kravat współczuję ci. Mam nadzieję, ze lekarz potraktuje to serio, a nie, że odeśle cie do domu karząc brać panadol:dry: Mojej mamie ostatnio tak powiedział...:no:

Ale u mnie w mieszkaniu zrobilo sie zimno, brrr brrrr straszne z termometru pokojowego z HIPPa jest pomiedzy 18 a 15 stopni:szok: niedlugo bedzie to 15 a to za zimno!!!!
Grzejnik ma termostat ale z tego co widze caly czas chodzi bo pewnie nie moze dogrzac :eek:.

A ja musze niestety isc do pracy w piatek :no2:, tak mi sie nie chce ze lepiej nic nie mowic jak sie siedzi 9 mies w domku to ciezko sie ruszyc:sorry:
Jak to bedzie :unsure:!!!

Ojoj Deoveinred- A to pierwszy raz od urodzenia Barnimka jak idziesz do pracy? I z kim zostawiasz małego?
U mnie też jest zimno strasznie...ogrzewanie włączone ale zanim się nagrzeje....ich budownictwo jest tragiczne jak dla mnie...domy z dykty...i potem wytrzymuj w tym jak się chłodniej zrobi:|

no pierwszy raz:sorry::sorry::sorry::-(:-(:-(.
Bede pracowac na nocki z piatku na sobote z soboty na niedziele i z niedzieli na poniedzialek .Nocki sa od 20:00-08:00. W weekend jak ja bede odsypiala nocke to moj G bedzie sie nim opiekowal , gorzej bedzie w niedziele bo rano mam probe choru poten msza i tak o 13 do domku wiec bede skonana ale bede mogla isc spac.
Zalatwilam sobie (bo jeszcze mam miesiac zaleglego urlopu) zamiast go brac np w nowym roku to jedna nocke ta z niedzieli na poniedzialek bedzie traktowana jako dzien urlopowy. Dzieki temu do konca marca bede pracowac tylko 2 dni w tyg a wyplata bedzie za 3 dni- chociaz to dobre

Doveinred super to wymyśliłaś na prawde będzie wygodnie tak chodzić nie bój się przyzwyczaisz się do pracy, no ale to zawsze żal zostawiać maluszka nawet z tatą:-)
Emilia ode mnie masz zawsze zaproszenie tak jak wszytstkie dziewczynki czasem możecie mnie zastać w piżamie tak jak Doveinred ostatnio:szok:,ale ja się tym nie przejmuje i bardzo się cieszę z każdych odwiedzin, biedną jedynaczką jestem, której wiecznie brakuje towarzystwa :-).
Także jak nie macie co robić albo kawka się marzy to jak w dym tylko żebym w pracy nie była to zawsze i o każdej porze.
Wiecie co dziewczyny chyba Was posłucham z tą wyprawką bo ja zwlekam bo się boję że coś może pójść nie tak, ale macie racje później nie dam rady a tak to stopniowo stopniowo kupie, no i moi rodice też powiedzieli że wózek oni kupują w ogóle oni już zaczęli kompletować i w ogóle oszaleli że będą dziadkami mają tylko mnie:-)

Wiecie co dziewczyny chyba Was posłucham z tą wyprawką bo ja zwlekam bo się boję że coś może pójść nie tak, ale macie racje później nie dam rady a tak to stopniowo stopniowo kupie, no i moi rodice też powiedzieli że wózek oni kupują w ogóle oni już zaczęli kompletować i w ogóle oszaleli że będą dziadkami mają tylko mnie:-)

moi tez maja tylko mnie ale oprocz prezentu na chrzest to nic od nich maly nic nie dostal:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry