reklama

Mamy ze Szkocji

Witam w Mikołajkowy dzień :):-D:-D:-D
Mikołaj stwierdził chyba że w tym roku nie byłam za bardzo grzeczna bo nawet nie wpadł na chwilę. Ale to pewnie dlatego że jeszcze nadal nie mam choinki ...;-)
Isabell ja tez z benefitami nie pomogę bo u nas to Sebastian sie wszystkim zajmuje a ja jak ta księżniczka nawet palcem nie kiwam w tym temacie.
Julka kolek nie miała więc tez nie pomoge ale po opisie to bardzo możliwe...i pamietam że gripe water widziałam nawet w tesco wiec nien powinnas miec problemow aby ja kupic.
Azorek, widzę że zabkowanie daje Wam w kość...oj ja się troche tego boję. Julka 9 konczy 3 miesiace wiec tez juz pewnie blizej niz dalej do tych zabkowych przyjamnosci.:-):-):-):-)

reklama
Mam i infacol i ta wode ale na tej wodzie pisze ze jest dla dzieci ktore skonczyly miesiac. Narazie stosujemy infacol drugi dzien i mala poprawe widze wiec moze sie uda, doszedl nam jeszcze katarek bo tak jak pislam wczesniej \kuba mi sie przeziebil, wczoraj mnie zlapalo no i Maja tez ma katar

Czesc dziewczynki :)

Co do wczorajszego obiadku, to skonczylo sie na bombai delivery ;-) a dzisiaj rybka z grilla :)

Co do kolek, to ja jako expertos w tej dziedzinie, bo jedno i drugie prawie do roku zycia mialo wieczne kolki, gdzie jeszcze Rozalka miala ostra alergie pokarmowa, jedyne co sie sprawdzalo to Infacol, do kazdego posilku. Takze isabellL reszte mozesz wyrzucic ;), tylko wazne zeby podawac (dokladnie nie pamietam) przed karmieniem, tylko ze ja dawalam przed pol dawki i zaraz po drugie pol, a jak sie ulalo to kolejne pol, tylko mowie u nas byly wieczne kolki, ktore trwaly po pare godzin. Ciepla kapiel i oklady termoforem, acha i bardzo nam pomagal tez taki masaz brzuszka, i tez po kazdym wlasciwie karmieniu (tzn tak po 15 min, za nim zaczely sie kolki)
Masaż na kolkę

Tu masz instrukcje i trzymaj sie dzielnie, pamietaj kiedys przejda :))

No nic lece bo znowu rybki spale....

Papapapaa

Ja tylko na chwilę- dzień był intensywny i jutrzejszy wcale nie będzie spokojniejszy. Zakupy, banki i tysiąc trzysta innych spraw;-)

Chcę tylko powiedzieć, że Alunia raczkuje jak szalona i to głównie w stronę kabli i kontaktów- one ją zdecydowanie pociągają:laugh2:

A ja marze o luzeczku:)wlasnie wrocilam z pracy.U mnie byl mikolaj-niespodzianka:dostalam spodnie i bluzeczke ciazowa od kolezanki z pracy, a pozniej od duzego stolika napiwek i czekoladki:)Z Romkiem postanowilismy przelozyc mikolaja na pozniej-nie zdazylismy nic kupic:)
Zastanawiam sie nad kupnem czegos do masazu stop.Jakies pomysly?

Witam moje drogie.
Jakos przezylam pierwsze dni w pracy cooc wczoraj po nocce bylo ciezko bo jak wrocilam to na 40 minut poszlam sie kimnac bo potem na probe choru i msza wiec w domku bylam po 13. Potym wszystkim odechcialao mi sie spac wiec poszlam o 20:30. I tak sie dziwie ze tyle bez snu dalam rade.

Co do kolek nie pomoje ja mialam z polski espunisan ale maly i tak nie mial takich typowych kolek. Zdazylo sie z 3-4 razy jak cos go bolalo i plakal ale tylko przez godz a brzuszek nie byl napiety.

Maly przespal dzis pobudki w nocy i od 20 spal do 6:20:-)

Matka - ja tez nie mam jeszcze choinki, musze pokupowac jakies ozdoby bo tak golo u nas w domku zupelnie nie swiatecznie:-(

Dzien dobry:-) co do masażu stóp- kupiliśmy babci coś takiego: Buy Visiq Bubble Foot Massager. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . :) użyłam tego raz czy dwa i w sumie fajne to było:tak: siadałam przed telewizorem a stopy mi się moczyły;-) nie wiem jak w ziemie ale latem to fajna sprawa:-p tyle, że ja zawsze woda nachlapałam dookoła:zawstydzona/y:

Alunia na razie śpi, a ja lenię się w łóżku....choć z kuchni woła do mnie stos brudnych garów:eek:

witam sie i ja:-):-)po ashton powder Amelka znowu je bawi sie i drzemie:-D:-D:-Drewelacja:-):-)spala cala noc nie obudzila sie jak ostatnio o 5 rano wiec jestem wyspana na maxa a maz zapal do pracy:zawstydzona/y::tak:nieslyszelismy nawet budzika:szok:
mam nadzieje ze Pani Moderator sie nie obrazi wklejam link bardzo wazny dla osob chcacych pomoc: https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/pomozmy-34334/
ehhh pogoda pod psem a ja mam fure prasowania i sprzatanie bo przez ostatni tydzien to niewiele zrobione w domku:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
milego dnia dziewuszki zycze papapa

reklama
No więc ja wskakuję na chwile po bardzo długim i aktywnym weekendzie z bratem męża. No więc właśnie poszedł jeszcze na miasto porobić troszkę zdjęć i jutro wraca do Polski powiem Wam dziewczynki że właśnie zrobiliśmy rachunek sumienia i wydaliśmy kupe kasy przez ten weekend na jakieś wejściówki nie wejściówki i takie tam więc teraz musimy oszczędzać bo do Polski jedziemy nie wiem jak to wszystko będzie damy rade ale znowu niczego nie odłożymy :no:
Pozdrawiam Was serdecznie miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry