reklama

Mamy ze Szkocji

Ahoj towarzyszki!!!:-D:-D:-D
I jak mija piekna sobota???
My właśnie wrócilismy z rodzinnego spacerku. Teraz Seb pojechał zalatwiac jakieś swoje sprawy a ja kończe obiad...(Kravat...u mnie ogórkowa i gulasz z karkóweczki z ziemniaczkami:-):-):-))
Wieczór mam nadzieje bedzie spokojny i domowy.
A moja Julka wczoraj znowu mnie zaskoczyła:szok::szok::szok::szok:
Wypiloa przed snem 210 ml w jakis 3 porcjach miedzy 20:30 a 22 i obudziła sie chwile po północy GŁODNA he he he popiła sobie cycka i spała do 6. No moje dzieice chyba ma 3 żołoądki cos tak czuję....

reklama
DROGIE MAMUSIE!

Małą gwiazdkę przed świętami
Przyjmij proszę z życzeniami
Może spełni się marzenie
Białe Boże Narodzenie
Lub, gdy przyjdzie Ci ochota
Niech to będzie gwiazdka złota
Bo, gdy spada taka z nieba
Wtedy zawsze marzyc trzeba
No, a jeśli tak się zdarzy,
Że srebrzysta ci się marzy
Możesz także taką zdobyć
I choinkę nią ozdobić
Gwiazda, gwiazdce zamrugała
I choinka lśni już cała
Naszych marzeń jest spełnieniem
Bo jest piękna jak marzenie
A pomarzyć czasem trzeba
Każdy pragnie gwiazdki z nieba

To ja też tak świątecznie:-) Dużo prezentów na mikołaja dla was i dla waszych dzieciaczków kochane:tak:
merry%20christmas%20baby%27s.jpg

Hej dziewczynki. Ja wczoraj zabiegana bylam. Najpierw moje dziecie nie chcialo spac wiec w koncu poslzismy na spacer a potem stwierdzilam ze skoro ona i tak nie spi to jedziemy zalatwiac sprawy. Musialam kupic kubie buty do szkoly bo czesc porozwalal a z reszty wyrosl. Dzisiaj robie przeglad jego szafy bo odkad zaczal szkole to nic mu nie kupowalam a ze swoich ciuchow pewnie juz powyrastal a niedlugo wolne w szkole wiec musze mu cos pokupowac.
Dziewczyny jak wygladaja kolki???
Ja przy Kubie tego nie mialam a teraz wydaje mi sie ze Maja ma kolki bo strasznie napina sie po jedzeniu i nie tylko i ma problem z kupka i gazami a co za tym napinaniem idzie to jej sie potem ulewa i to czasami bardzo duzo.
A wogle to moje dziecko mnie zaskoczylo, karmilam ja o 22 i spala mi do 6 rano, co prawda ze mna w lozku ale ani razu sie nie obudzila. Fakt ze wczoraj w ciagu dnia bardzo malo spala i co chwile jadla ale mimo wszystko jestem w szoku.
A tak poza tym to jak tam Mikolajkowy nastroj?
My dzisiaj od 6 na nogach, bo Maja sie wyspala, moj J pojechal do pracy wiec przez wiekszosc dnia musimy sobie radzic sami:-(
doveinred fajnie ze pierwszy dzien a wlasciwie noc w pracy udana, dobrze ze masz tylko 2 nocki wiec bardzo zmeczona nie bedziesz.
Dziewczyny czy orientujecie sie jak to jest z child tax? Bo to wszytsko bylo na mojego J, teraz musi do nich zadzwonic ze stracil prace, ja jestem jako joint aplicant i czy teraz on musi zrobic transfer na mnie czy normalnie bedziemy dostawac po tym jak on stracil prace?

Dziewczyny czy orientujecie sie jak to jest z child tax? Bo to wszytsko bylo na mojego J, teraz musi do nich zadzwonic ze stracil prace, ja jestem jako joint aplicant i czy teraz on musi zrobic transfer na mnie czy normalnie bedziemy dostawac po tym jak on stracil prace?
najlepiej zadzwon ro revenue.na dokumentach z child tax znajdziecie nr tel oni wam wszystko dokladnie wyjasnia:tak:a co do kolek-to moze byc ze to kolki:zawstydzona/y:mozesz podawac infacol-mozna go stosowac od urodzenia i tak dlugo jak to konieczne.kosztuje grosze w aptece czy tesco:tak:a dla pewnosci dopytaj polozna czy pielegniarke jak masz watpliwosci:tak:
witam sie mikolajkowo.od 4 rano biegamy na zmiane z mezem smarowac dziaselka i smoka podawac:zawstydzona/y:kupilam ten magiczny ashton powder i zobaczymy.jak nie zdziala cudow ktore nam obiecywano to lece do lekarza i nie dam sie splawic bez gruntownych badan:tak:wczoraj polatalam troche po princess str i mam dosyc-jakie tlumy ludzi:szok::szok:ehhh przed swietami to zakupy online wole:-)bez tlumow i kolejek do kas:tak::-)
milego dnia dziewuszki zycze.
Ps.Emilia daj znac co do juterka:tak::-):-)

Hejka,ja tylko na chwilke przed praca.
Azorek przepraszam , ze tak pozno sie odzywam ale niedosc ze wymeczyli mnie w pracy to wieczorek ostalam telefon ze kumpla zwinela policja w Edim i razem z jego dziweczyna probowalysmy sie dowiedziec co sie stalo.Wrocilam do domu o 23.30 i padlam.Okazalo sie ze mysleli ze prowadzi po pijaku ale "balonik" sie rozwalil i musieli mu pobierac krew, czekali tez dlugo na tlumacza.Masakra.Teraz czeka na wyniki badan.
Azorek postaram sie byc na 11.30.Autobus 16, tak?Napisz mi gdzie mam wysiasc:)
Milego dnia dziewczyny.
Isabell nie pomoge, nie mam pojecia jak tu dzialaja benefity.

reklama
Na kolki polecam wodę koperkową (Gripe Water)-dostępna w sklepach Quality Save za Ł1,49. Tam kupiłam dla mojej koleżanki. Czy jest w innych sklepach? Tego nie wiem.:no:

gripewater.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry