reklama

Mamy ze Szkocji

Witam i ja w ten piękny słoneczny poranek :) Zapowiada sie dzisiaj dłuższy spacer...chce wykorzystac takie piękne słońce. No ale póki co Julka usnela więc chyba zabiore sie za jakies chociaz małe porządki. Kravat ja sie w takim razie pisze na ten kurs...no ale szczgóły obgadamy jak juz sie spotkamy :) z resztą mam Twój nr domowy więc zawsze najpierw moge zadzwonić... i widze że cos choróbstwa sie was czepiaja. Ty chora i mąz też z przewiana szyją. No niespecjalnie to brzmi wszystko... kurujcie sie dzielnie. A ja miałam dzisiaj sen że sie strasznie kłóciłam ze swoim ojcem...chyba juz powoli zaczynam sie stresować tymi ponad 3 tygodniami mieszkania z rodzicami w Polsce he he he

reklama
heheh Makta ty bedziesz 3 tyg a ja prawie 3 misiace:szok::szok:i co ja mam powiedziec??!!rodzice tesciowie i wszystkie babki i cioytki ehhhhjak ja zniose wszystkie dobre rady tych co to po piecioro dzieci wychowaly i wiedza najlepiej:szok:
na sama mys sie juz we mnie gotuje hahaha:tak:
u nas humorki amelkowy powalaja na kolana.o 5.33 pobudka-malej sie zabaw zachialo ale zasnela i o 8 sniadanko i spi do teraz:szok::eek:cos sie jej poprzestawialo i oby nie na dlugo hehe przyzwyczailam sie ze spi cala noc az do 9 rano:zawstydzona/y:a teraz znikam bo juz slysze ze sie wierci:-)

dziewczyny bardzo was prosze o przeczytanie apelu ktory zamiescila moderatorka.historia jest prawdziwa i dziewczyna potrzebuje pomocy:tak:

Witam my juz jeden spacerk zaliczylismy,pozniej drugi:-)
Ja dzisiaj musze posprzatac i zakupy zrobic,jutro przyjezadza do nas mojej bliskiej kuzynki maz,jest akurat tu sluzbowo i nas odwiedzi wiec weekend tez juz zajety mamy
Azorek to ladnie na 3 miesiace ,wypoczniesz chociaz a i prawda kazdy ma cos do powiedzenia w sprawie wychowywania itd:no:
Azorek czytalam,szkoda mi tak tej dziewczyny i dziecka,sprobuje cos znalezc

Dzień dobry:-) ja właśnie wróciłam z długiego spacerku:tak: pięknie jest na dworze:) jedyny problem miałam jak z jakiejś górki schodziłam bo całe chodniki oblodzone i jechałam na nogach za wózkiem:laugh2:

Azorek nie chcę cię martwić ale jak Alunia była w wieku Amelki to się przestawiła na wstawanie o 5:30- 6 rano, już nie mówiąc o tym, ze się jakieś nocne pobudki zaczęły...a wcześniej spała całą noc do 8... :-(:sorry:

Witam w ten słoneczny dzień. Myśmy wszyscy dzisiaj zaspali i Kuba poszedł do szkoły o godz spózniony, ale jakoś nie zmartwił się z tego powodu. Teraz niecierpliwie czeka na mikołaja, a myślałam że w tym roku odpuścimy sobie mikołaja ale nie mogę zrobić dziecku przykrości.
Ja dzisiaj miałam miłą niespodziankę bo dostałam tego konika morskiego dla Majeczki od ludzi którym mój J remontuje łazienkę więc mam już dla niej prezent pod choinkę.
Już nastawiłam pranie i gary, obiad przygotowany teraz czekam aż Maja się obudzi, zje i idziemy na spacer. Trzeba korzystać ze słoneczka.
Mój J ma urlop żeby mi pomóc przy dwójce dzieci a jak narazie wraca do domu wieczorami. Jakiś czas temu poszedł na układ z agencją mieszkaniową i od czasu do czasu dostaje od nich zlecenia, że cos tam trzeba naprawić albo odmalować no i teraz jak się dowiedzieli że stracił pracę to szukają mu jak najwięcej roboty i wygląda na to że do samego wyjazdu do Polski będzie zawalony robotą:-):-):-)
Nie to żebym się cieszyła że jest zawalony robota i nie ma go w domu ale przynajmniej dorobi przed świętami i wyjazdem do Polski a jak wiadomo w Polsce zawsze dużo kasy się traci.
Azorek 3 miesiące w Polsce, ja bym chyba nie wytrzymała, zawsze po tyg mam dość i jedyne czego mi szkoda to spotkań ze znajomymi których wielu nam tam nie zostało. my jedziemy na 2 tyg i pewnie pod koniec nie będę już myśleć o niczym innym jak o powrocie do domu

A mnie dzis opetalo.Ciacho sie piecze w piekarniku, obiad na jutro!!! gotowy, zurawinki do herbaty przygotowane!To wszystko po to zebym nie miala wyrzutow ze dzis nie sprzatam:DJakos mnie odrzuca na sama mysl o myciu podlogi:)
Gasiorek jesli cos znajdziesz daj znac, ja najprawdopodobniej bede jechala w pon do Azorek zeby podrzucic jakas paczuszke, wiec jak cos moge zabrac tez cos od ciebie.
My bylismy w Polsce na trzy miesiace przed slubem.Fajnie bylo, ale z drugiej strony mielismy tyle do zalatwiania, troche pozwiedzalismy wiec czas nam zleial bardzo szybko.
Isabell super ze tak sie uklada.

Hejka.:-)
No tak jakos dopiero teraz sie odzywam. Bylam rowniez na spacerku i malych zakupach bo jest slicznie:laugh2:.
Kupilam kartki swiateczne i teraz trzeba bedzie je wypisac:cool2:.

Wczoraj Barnim nie chcial mleka na noc wypil tylko 60 ml i obawiamy sie z G ze to dlatego ze ja zawsze mu daje o tej poze a teraz dostal od taty i cos mu nie gralo:unsure:. Obudzil sie o 00:40 jak nigdy do tad al edalam smoczusia i kima do 6 wiec ok. Obawiam sie teraz jak pojde do pracy to moj G wogole nie bedzie go slyszal bo on go prawia zadko slyszy :hmm:bo ma taki twardy sen. Zreszta zni razu nie opiekowal sie nim z rana wiec bedzie jutro pierwszy raz i katastrofa:sorry::huh:

Ide sie teraz przespac bo przedemna dluga noc!
Trzymajcie sie moje kochane, zycze milego i slonecznego weekendu.

reklama
O boze...nie powinnam była na to patrzeć. teraz aż mnie brzuch boli i płakać się chce. brrr...dobrze, że był tam monitoring i te babole poniosą mam nadzieję odpowiednią karę. z drugiej strony skoro ten monitoring tam był to czemu to wyszło dopiero teraz, a nie zaraz po zatrudnieniu tych bab. ktoś ewidentnie zaniedbał jakieś swoje obowiązki, kontrolę czy cokolwiek:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry