reklama

Mamy ze Szkocji

Dzien dory!!
Pogoda barowa:( a my sie na rowery wybieralismy:|( nic to zostanie nam leniuchowanie caly dzien w lozku-tez nie najgorsza opcja:D
Wasze dzidzki sa piekne!!!Barnim z blyskiem w oku, a drugie zdjecie Ali to normalnie profesjonal, wypasione!!!!!!!Myslalyscie o wystepach w reklamach?:)
Nasza dzidzka tez bedzie zfotogafowana z kazdej strony!
Troche mi tylko zal ze tak daleko mam rodzinke i nie moge sie im chwalic brzuszkiem:)
Kravat podsunelas mi pomysl-wykorzyastam Romka do wieszania swiatwlek w oknie:)uuu juz kupilam malutka gwiazde betlejemska.
Isabell bedzie dobrze!!!Najwazniejsze zebyscie sobie jakos poradzili z tym calym stresem. Praca napewno sie znajdzie!!!Polacy sa zaradni!

reklama
Elo!!
Melduje się w ten piekny dzień z paskudna pogodą.
nastroj mi dzisiaj dopisuje ale to pewnie zasługa tego ze sie wyspałam.:tak::tak:
Julka wczoraj wieczorem pobila swój zyciowy rekord i wciągneła przed snem 250 mi mleka!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Juz myślałam że peknie i tylko zastanawialismy sie do której na takim pełnym baku dojedzie he he he myślałam ze do południa a tymczasem tradycyjnie 4 pobódka i cyc. Oszalało to moje dziecię;-);-)

Pogoda faktycznie do tyłka:wściekła/y::wściekła/y:
Na spacer wybieram sie po połudnou bo ma juz nie padać. Teraz JUlka spi w wozku a ja mam juz obiad, pranie sie robi normalnie rasowa kura domowa ze mnie ;):-D:-D:-D:-D

Emilia na razie nic nie mówi o tym gościu, ale za pewne ma mdłości lub coś jej już całkiem na łep wali teraz tak jest a co to będzie później nie mam pojęcia przyjdzie z nią zwariować

Doveinred dziękuję za wspaniałą wizytę :-)

Miałam iść na 18 idę na 15 a później na lotnisko po męża brata dzień pełen wrażeń

Zagłosowałam:) 250 to wieczorna porcja Aluni ale z niej to jest strasznnny głodomorek:tak: Jak my jemy obiad to koniecznie trzeba jej jabłuszko albo biszkopcika do reki dać żeby sobie jadła bo inaczej jest wściekła i krzyczy, a potem płacze i wyciąga łapki po jedzenie:laugh2:

reklama
Hej no pogoda paskudna,szkoda tylko ze nie udalo nam sie spotkac ale tak jak mowilam zapraszam was w przyszlym tyg do siebie i reszte dziewczyn tez,bedzie mi milo:-)
Deveinred twoj maluszek jest sliczny,maly przystojniak :-)
Almani juz tez pisalam ze jest cudna twoja mala:-)
Glosik oddany:-)
Piotrek wlasnie spi,cos ciezko ostatnio u niego ze snem w ciagu dnia jeszcze zasnie,ale wieczorem to nie chce i idzie spac o 21-22 jak juz go naprawde zmusze,a jesli pojdzie spac to np wczoraj obudzil sie o 22 i byl juz gotowy do zabawy wylaczylam wszystko i polozylismy sie spac nawet ale mu to nie przeszkadzalo bawil sie w lozeczku po ciemku az w koncu padl ze zmeczenia:no:
Isabell zdrowia dla was:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry