reklama

Mamy ze Szkocji

Zagłosowałam
Alamni to naprawde masz głodomorka.
Ja dopiero teraz uporałam się z moją migreną, Kube wysłałam do sąsiadki, mąż w pracy, Maja jeszcze śpi, choć pewnie za chwilę obudzi się i oczywiście będzie strasznie głodna więc mam chwilę spokoju.
Włsnie złożyłam aplikację do collegu na kurs języka bo się strasznie opuściłam przez ten okres siedzenia w domu, może od nowego roku uda mi się zacząć.

reklama
Oj Isabell ja tez sie zbieram z tym kursem ale cos to zbieranie mi nie idzie he he he
no ale moze jako postanowienia noworoczne coś z tego w końcu wyjdzie. :tak::tak:
My właśnie wróciłysmy z późnego spaceru. Julka teraz bawi sie ze zwierzakami ze swojej karuzelki a ja zaraz będę serwowało obiadokolację. I znając zycie Julce znudzi się karuzelka własnie jak bedziemy jedli....i kolejny posiłek z Julka na rekach :-D:-D:-D

zaglosowalam:)\z nieceirpliwoscia czekam na grafik na przyszly tydz i mozemy sie umawiac na kawke.
Agnieszka, moja kolezanka ktora byla z nami na kawce, zaprasza na ciasteczka owsiane!Sama upiecze.Za tydz wraca z Polski i wtedy sie umowimy!
Ja sie relaksuje.

co do tej waznej informacji: juz mam zebrane ciuszki,kaska w drodze:-):tak::-):-)
mam darmowe przelewy do pl i jak by ktos chcial sie dorzucic czy wyslac jakies ubranka to napiszcie-zrobie wieksza paczke:tak:

Makta ja tez strasznie dlugo zbieralam sie z tym kursem, jakies 7 miesiacy sie za to zabieralam i jakos nie moglam, no jak narazie to tez jeszcze nic nie robie. Wyslalam aplikacje i co dalej zobaczymy. Jak mi dni i godz podpasuja to bede chodzic, tak mysle przynajmniej. Maja w koncu zasnela twardo bo od 17 to spala moze po 15 minut i sie budzila. Miejmy nadzieje ze teraz juz pospi

Co to się stało że nie widzę żadnego posta z dzisiaj??:szok:
My wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy z lotniska i teraz jest z nami mojego G brat więc nie wiem ile razy zdołam w ciagu weekendu zajrzeć do Was ale pozdrawiam Was w ten piękny dzień miłego wstawanka:-)

Dziekuje za glosy :) chociaz sama nie wiem dlaczego nie ma tam mebli ;)

Makta jak chcesz to mozemy sie razem zapisac. Ja bylam juz w collegu yyyy jakies dwa lata temu i bylo super, chociaz tym razem wolalabym isc na podstawowy kurs, bo wczesniej wzieli mnie na zaawansowany, a jednak nie mam podstaw opanowanych :sorry:, ale tak czy siak mozna spotkac fajnych ludkow z roznych krajow i jest fajna atmosfera :-) takze z checia pojde jeszcze raz. Tym bardziej ze chcialabym w koncu skonczyc moj kierunek, ktory zacelam w tamtym roku i w polowie zrezygnowalam, bo nie dalam rady zeby pogodzic to z opieka dla dzieci, ale teraz dzieciaki sa starsze i powinno sie udac ;)

No a za chwile wioze meza do lekarza bo dostal skretu szyi ;-) na urodziny i nawet prowadzic nie moze.
Takze do uslyszenia pozniej zabki, papapapapa i milego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry