reklama

Mamy ze Szkocji

Ja juz prawie spakowana,ale mam dosyc Piotrek tak mi dal nie wiem co mu bylo plakal i plakal:-(
Dziewczynki uciekam pewnie juz nie zajrze,dopiero jak wroce tylko nie rozpiszcie sie za bardzo abym mogla was nadrobic mam nadzieje ze dzieciatka nie beda sie za szybko pchaly na swiat i zdarze wrocic zanim ktoras z was urodzi:-D ale trzymam kciuki,milego wieczorku:-)

reklama
Troszkę posprzątałam w domu, a koło 12 tak mnie spanie dopadło, iż zmuszona byłam się poddać ;-).

Ewa nie martw się jeszcze trochę pobędziemy w dwupakch;-). Zaczęłam czytać ''Zmierzch'', jak na razie obiecująco się zapowiada.

Dziś po raz kolejny nastawiałam teściową na 22 maja, tak w razie ''małego'' spóźnienia. Coś jej to nie w nos i pyta jak ja to liczę, blllaaaa blllllaaaa bllllaaaaa. Jakoś chyba nie chce pojąć że pytania, w stylu a ty jeszcze w domu za 2 tygodnie mogą doprowadzić mnie do białej gorączki!!! A ja tak się to dyplomatycznie staram rozwiązać :-D!!

Moja mała ma dziś jakąś złość na mnie, rusza się że aż to jest bolesne, wcześniej była taka grzeczna ;-), pewnie ma stresa przed gośćmi hiii.

całuję

Witam się i ja, coś dzisiaj wszystkich stąd wywiało:-). My też od rana na dworze, najpierw spacer, potem na ogródku a teraz mała śpi więc zrobiłam obiad i piję kawę. Wczoraj dostarczyli nam lune, jestem bardzo zadowolona i Majeczce też bardzo się podoba. Teraz przekopuję ebay w poszukiwaniu ciuszków dla niej bo już z niektórych mi wyrosła a reszta jest tak w sam raz. Za szybko te dzieci rosną, dopiero co porządkowalm jej szafę i kupowałam większe ciuchy a tu znowu. Masakra :no:. A tak poza tym to jeszcze czeka mnie chociaż małe sprzątanie i cotygodniowe zakupy. Mam nadzieję że pogoda się utrzyma i miłego weekendu wam życzę dziewczynki:-D

No ja wiedziałam, tyle mówiła że zostanie na szarym końcu!! a tu mnie zostawiła!! hiii

Gratulacje!! Dla świeżo upieczonej mamusi!!

Moja kuzynka jednak nie przyjechała, jej męża poprosili o przyjście na nadgodziny jutro. Aczkolwiek spędziliśmy miły dzionek z mężusiem :-).

Pozdrowienia

congratulation_to_baby.jpg

:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry