reklama

Mamy ze Szkocji

a u nas pomalutku czas leci :) dzis jest pierwszy dzien jak z dwoma lobuzami zostalam sama bo Tom wrocil do pracy :) byl ze mna 5 tygodni - dobrze mi bylo jakos bezpieczniej sie czulam a teraz coz trzeba wrocic do szarej rzeczywistosci ale jakos sobie radzimy :)
maly zdrowy i kochany wiec jest wszystko jak nalezy :) ja tez juz doszlam do siebie jedynie co to mnie troche moja rana martwi bo jakis jej centymetr moze wiecej jest wciaz czerwone leci z niej czasami krew a jak nacisne to i ropa :( jutro ma przyjsc do Bąka HV wiec jej zapytam czy to tak powinno byc bo mnie to szczypie i boje sie zeby nie zaczelo sie babrac ;(

pozdrawiam wszystkie :)

Ewka jeszcze raz wszystkiego NAJ NAJ :):)

reklama
Witam
Rudzia ja też tak miałam ok miesiąc po cesarce, zaczęło mi się w kilku miejscach jakby rozłazić, było czerwone, szczypało, leciała krew i ropa. Ja smarowałam to maścią na rany i miałam plastry szwowe, takie ściągające tylko że ja wtedy byłam w polsce więc nie wiem co tutaj się stosuje.
Oj zrobiłaby się w końcu wiosna. Dzisiaj zaczynam college, zobaczymy co z tego wyjdzie

No a u Nas wielkie zmiany żegnaj nocne spanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mały śpi tylko jak czuje cycia serduszko i ciepło ciała jak próbuje go odłożyć to zaraz płacz który jest nie do uspokojenia jeżeli go nie przytulimy po czym usmiech i spi.
Jest taki kochany :)

Misialula wiesz cieżko coś podpowiedzieć, wszystko zależy od zainteresowań a uniwersalny jest alkohol.
Ewa nie martw się u nas też tak było, przez pierwszy miesiąc Maja spała z nami, jedynie w ciągu dnia w wózku i to też tylko gdy była mocno pozawijana kocem

Hej laseczki-wrocilam.
Wczoraj rodzice polecieli do Polski.Poamalu wszystko wraca do normy.Bardzo mi ich szkoda bo beda strasznie tesknili za Mala.

Misialula sa tez takie gift experience w sklepach, np jazda jakas pozadna bryka albo lot balonem:)zalezy ile kasy chcecie wydac.

Ewa my przez pierwszy tydz caly czas tulilismy Asie a Romek nosil ja przy brzuchu jak kangur:D
Mozecie sprobowac zawijania-bardzo pomaga.
Isabell trzymam kciuki-powodzenia w "szkole:":)
Azorek mysle ze w przyszlym tyg cie nawiedzimy-chyba ze masz ochote wpasc do nas-zapraszamy:)

reklama
Poczym ja sobie mysle, kurcze to fajnie ze dostał jakies leki, pokazuje mi kartkę , a na kartce IBUPROFEN!!!(ale dlaczego nie paracetamol???)

No nie pytajcie ile sie smiałam:-):-):-):-D:-D:-D:-D
Poczym dodał , ze zostanie lekarzem , bo on tez tak potrafi leczyć:):tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry