reklama

Mamy ze Szkocji

wiecie, sama nie wiem co z tymi smoczkami, paluchami.tyle opini ile ludzi i gazet, i ksiazek.Czlowiek glupieje od nsamej ilosci.Jakby nie bylo wam wierze najbardziej wiec dzieki za rady:)

reklama
Ale piękna pogoda dzisiaj:-) a ja jakoś mam taki nieudany dzień. Rano zaspaliśmy tak Maja pięknie spała, wogle to zbudziła się dopiero 6.15 ale dostała butle i poszła spać, Kuba obudził mnie o 8.30 i szybko musiałam go przygotować do szkoły. Miałam załatwić councial tax ale papierów nie mogłam znalezć a Maja się darła w niebogłosy, pojechałam kupić dla koleżanki taką bluz-płaszczyk bo mają wyprzedaż no i już nie było, na szczęście udało się zamówić przez internet, głowa mi pęka nie wiem czemu więc jedyny plus dzisiejszego dnia to pogoda

:-):tak:Dzisiaj przechodzimy na Aptamil 3
Emilia tak będę teraz sprzedawać tą matę tylko muszę się zoorganizować, zrobić zdjęcie i wystawić. Chciałabym za nią 10

Witam dziewczynki,pogoda dzisiaj sliczna w domu sie nie chce siedziec ale u nas jak zwylke cos,Piotrus ma jakas infekcje w siusiaku,wczoraj wieczorem dopiero cos zaczelo sie robic prawie caly dzien ok tylko poplakiwal przed kapiela zobaczylam ze siusiak byl opuchniety,troche poczekalismy ale w nocy juz ropka przybralo wiec pojechalismy do szpitala i dali antybiotyk 2 razy juz podalam i wydaje mi sie ze jest lepiej,mamy na tydzien wiec zobaczymy:-(i mam jeszcze pytanie czy dawalyscie cos na oslone podczas podawania antybiotyku?wiem ze starszym daja ale czy dla takich rocznych cos jest,wiem ze jogurt tez jest dobry .
Ja tez dzis troche zaspalam cos ostatnio czesto mi sie to zdarza :-D
Isabell no w koncu mamy te bilety,potwierdzenie juz mam wiec jak lotow nie odwolaja to bedziemy w pl,ciesze sie bo z mama sie zobacze troche sie martwie bo miala miec teraz operacje na kamienie ale przelozyli na polowe czerwca,na pewno bedzie dobrze ale sie stresuje:-(

Sezon grillowy uwazam za otwarty!!:-)Nareszcie zalapalam sie na wymarzona kielbaske z grilla.Mnnniam
Isabell cholerka sprawdzilam wymiary tej biedronki(38x44)-malutka...tak mi sie podobala ale naprawde jest taka mala?
Piekna pogoda...przydaloby sie jeziorko:-D

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj miałam szkołe. Oj straszne zamieszanie, najpierw musiałam zawiezć dzieciaki do glasgow, potem do szkoły, potem do glasgow po dzieciaki i do domu, w sumie jak wyjechałam z domu o 16.30 tak wróciłam o 22.30. Maja po raz pierwszy została z kimś innym ale koleżanka powiedziała że nie było tak zle chociaż cały czas musiała coś z nią robić.
Gasiorek ja z Kubą też tak miałam, ja mu przemywałam siusiaka rivanolem i smarowałam maścią oxcycort i przeszło.
Emilia no ta biedronka duża nie jest, bo jest ona przeznaczona do tego żeby dziecko leżało tam na brzuszku i jak podrośnie żeby samo mogło się obracać, na zdjęciu wygląda na większą ale swoje zadanie spełnia. Tutaj wklejam ci zdjęcia mojej małej na tej biedronce. Miała w tedy chyba 4 miesiące

100_1629.jpgDSC00022.jpg100_1627.jpgDSC00025.jpgDSC00023.jpg

Dziewczynki prosze Was jeżeli wiecie skąd wziąć aplikację na child tax credit to błagam o pomoc bo mnie szlak trafi nikt tam nie odbiera a o rachunku nie wspomnę Proszę o pomoc

reklama
Dobrze,ze wczoraj zrobilismy grilla bo dzis to juz porazka:(Przynajmiej tak wyglada z okna.
Wlasnie byla Pani z councilu.Oczywiscie dzis nic nie czuc, ale i tak wziela sprawe na powaznie.Poszla obejrzec salon, a potem skontaktuje sie ze mna.Oby cos znalazla.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry