reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
kurcze dziewuszki: WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA DZIECKA:-D:-D:-D:-D:-Dzarowno dla waszych pociech jak i dla was:-D:-D:-D

nie od\zywalam sie znowu jakis czas.ale troche zalatany weekend i w porzadkach ugrzezlam:dry: meza brat dostal prace wiec mam go z glowy:happy2:teraz tylko ja sie gdzies do pracy musze najac bo juz nie daje rady w domu(i nie jestem przyzwyczajona zyc na czyims utrzymaniu):confused:
Amelka marudzi ida jej kolejne zebiska-dziasla na dole (3 punkciki) i gorna jedynka rozpulchnione tak mocno ze az mnie boli na sam widok:no:

Isabell przepraszam ze tego emaila nie wyslalam ale od piatku nie moge nigdzie wyslac zadnego emaila z mojej skrzynki!!!:wściekła/y: wiem ze ciagle robia jakies updaty na str i moze dla tego...nawet zdjec do mamy i tesciowej wyslac nie moglam:szok::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze raz przepraszam:zawstydzona/y:

torbiel chyba nadal jest-szkoda ze nie ma w sprzedazy mini usg do podlaczenia pod wlasnego kompa w domu:sorry2: mogla bym sobie sama pozagladac i wiedziala bym na 100% co sie dzieje z moimi kiszkami;-):tak: ale jestem wniebowzieta bo mezasty sam do mnie wczoraj powiedzial ze czytal mase artykulow na necie i ze lekarstwem na torbiel jest ciaza !!i do tego powiedzial: TAKIE SKUTKI UBOCZNE MI SIE PODOBAJA:eek::-D:-D:-D hehehehehe staramy sie o druga dzidzie:-):-)

pozdrawiam mamuski i dzieciaczki:)):** znikam na sniadanko-jakos dziwnie amelka jeszcze spi wiec skorzystam:-) papapapapa

Hej Dziewczynki, ale pogoda dzisiaj brrrrrrr. Moja Maja znowu przez połowę nocy niespokojna i wylądowała ze mną w łóżku, ach niech już wyjdą te zęby bo ileż można, wygląda na to że kły na dole idą bo rozpulchnione i czerwone że hoho a jak wczoraj jadła cisteczko i sobie tam natrafiła to strasznie płakała. Kuba dzisiaj ostatni dzień wolny w szkole na szczęście
Azorek nie ma problemu, w sumie jak bym wcześniej pokombinowała i otworzyła w pdf to już by dawno działało.

czesc dziewczynki pogoda paskudna,spac sie tylko chce:no:
Emila no wlasnie myslalam zeby sama zrobic bo dobre torty maja tez na Albert st wiec chyba zamowie jednak:-(
Duzo zdrowka dla Joasi ladnie przybiera,ja mialam to samo bo z tymi termometrami tak jest pojechalismy do szpitala a tam 36.6 i wszystko ok :-D
Isabell z tego co mi dziewczyny mowily to jakas mala roznica jest w skladzie,czasami po zmianie na polskie mleko moze to troche odczuc, typu zatwardzenie.
Misialula wspolczuje i oby bylo lepiej:-)
A ja sie nabawilam zapalenia pecherza, w sobote juz mnie bolalo podbrzusze i wogole czulam sie do niczego wiec zadzwonilam na nhs24 ,troche to trawlo zanim pielegniarka oddzwonila ale od razu skierowala mnie na wizyte do szpitala i tak o 1 w nocy mielismy wycieczke,dostalam antybiotyk na 3 dni ale chyba musze isc po wiecej niby lepiej ale nie do konca:-(
Rudzia wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 2 miesiecy:-)

Nasze kochane maleństwa wszystkiego co najlepsze w tym szczególnym dla Was dniu abyście były najszczęśliwszymi dzieciaczkami na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rudzia Wszystkiego naj naj naj dla Konradka niech rośnie zdrowy i silny chłopczyk - nawet nie wiedziałam że między naszymi synkami jest tylko 3 tygodnie różnicy
Gosiaczek biedulko wiem co czujesz w życiu miałam chyba 3 razy zapalenie pęcherza i powiem że jest to jeden z gorszych bóli szczególnie jak idziesz siku a tu nic tylko ból tragedia współczuje bardzo jak nie będziesz miała furaginy to mam jeszcze zachomikowaną i mogę Ci podarować
Emilia napisz co z malutką jak się czuje

reklama
Hejka,
a wiec z Asiula lepiej.Mierze jej temperature co jakis czas i cieplo ja ubieram ale mam nadzieje, ze to sie niedlugo skonczy.Ostatnio jak czyscilam jej nosek to troszke krwawil:-(taka malutka kropelka w gilach ale sie wystraszylam:szok:

Tez nie slyszalam tu o dniu dziecka, ale zaraz wpada kolezanka na kawe t....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry