Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to sie jej zapytalam-maja tylko dzien matki i dzien ojca.
Ja tez juz mialam tu kilka razy zapalenie pecherza,zawsze zaczynalo sie w piatekczyli ladowalam w szpitalu, ale teraz juz jezdze od razu do szpitala, odpuszczam sobie nhs24.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIECIACZKI
Czesc dziewczynki oj widze ze cos pusto tu dzisiaj i nawet pierwsza jestem
Ja dzis cos nie za bardzo sie czuje chyba po tym antybiotyku ale na szczescie go juz skonczylam i dzis ide do gp na kontrole.
Ewcia dziekuje ci bardzo jak cos to sie odezwe ale mam nadzieje ze nie bedzie takiej potrzeby,ja mialam gdzis 2 opakowania furaginu i taka jestem madra ze gdzis schowalam i do dzis nie moge znalezc a fakt zapalenie pecherza to cos okropnego.
Isabell to gamonie wspolczuje tylko czas stracony
Hej, my zaraz wypadamy na spacer.Z jednego okna widac u mnie lato z drugiego wietrzna Szkocje.I co teraz?
Joasi nadal skacze temperatura 35,5-36,4.I badz tu madry... Gasiorek chetnie wybiore sie z toba w pon na grupeTylko mi przypomnij bo skleroze mam straszna
Zaczynamy odliczac czas do wyjazdu do Pl.Juz sie boje...
Emila pewnie ,to zadzwonie jeszcze do ciebie,tam jest na 10.
A co do tej temperatury ja mysle ze jesli Joasia dobrze sie czuje to nie powinnas sie tak martwic my jak bylismy w szpitalu to nam mowili ze u malych dzieci tepm jest 35-36 i to jest dobrze,moj mial nawet czasami 34.5 ale ja dalam sobie spokoj czul sie dobrze wygladal dobrze wiec przestalam sie martwic zreszta ja jak mierzylam tym termometrem tez mialam 34-35,
I ja się witam, zapomniałam nastawić dzisiaj budzika i prawie zaspaliśmy do szkoły, dobrze że Kuba wstał pierwszy. Emilia ja jak mierzę małej temperaturę to też bardzo często ma 35 - 35,4 i nawet na instrukcji wyczytałam że w przypadku dzieci tak może pokazywać więc tak jak Gasiorek napisała jeśli mała dobrze się czuje to jest ok.
Ja mam tak samo z jednej strony słońce a z drugiej ciemne chmury. Mój Kuba już odlicza dni do wyjazdu a mnie czeka pakowanie i tylko tak codziennie się na to patrzę i jakoś nie umiem się za to zabrać.
My właśnie zjedliśmy śniadanko mały mi zasnął a jak się obudzi to idziemy na spacerek Gasiorek jak by co to ja mam ponieważ moja mama jest pielęgniarką i wiesz skład leków tu mam :-) Isabell no nie dziwie się że się wkurzyłaś tylko oni tak potrafią