Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie masz :-)
Amelka przesypiala nocki od kad skonczyla 8 tyg:-) jak skonczyla 4 mce to przeprowadzilismy ja do jej pokoiku i wlasnego lozeczka wiec nauczona jest sama zasypiac za kratkami ;-)azorek mój mały jakoś nie umie sie przestawić na późniejszą godzinę teraz codziennie ma ten sam rytuał wieczorem i już zaczął mi przesypiać sam noce w łóżeczku i bez mleka ale jeszcze zdarzają się nocki nieprzespane szczególnie przy zębach![]()
przy zabkach budzila sie czesto i jak ma katar to sie budzi w nocy z placzem i zaczela zasypiac u nas na wyrku jak ja chodzilam do pracy(nagle mamusia znikala na pare godzin dziennie i cos jej nie pasowalo)...ostatnio zaczela gadac przez sen albo plakac
no i ma takie diwne leki...tzn np za dnia jak drzwi trzasna albo tel zadzwoni to az pod sufit potrafi podskoczyc..albo jak sie na czyms skupi i np ja do niej podejde to potrafi nia wstrzasnac i odrazu w ryk
ja nie wiem co jej sie porobilo
jak byla mlodsza to kladlismy ja spac o 20 ale jakos sie poprzestawialo...byl czas ze zasnac nie chciala i padala z wycienczenia po 23!
teraz nie narzekam zasypia ok21 i budzi sie ok 9 rano ale z tym to roznie bo jak maz pohalasuje rano jak do pracy idzie to i mloda sie budzi i wola z lozeczka: PAPA PAPA 

uroczy bo sie okazalo ze wyplacili mi kase z jobcentre ktora mi wisieli+ doszukali sie ze jednak jak pracowalam to kasa mi sie nalezala wiec wyrownali:-) mily prezent...prawie na mikolajki hihi:-)
ja to dupke na solarce moge tylko wygrzac(ale bardzo nie lubie)