reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Helloł!

Witam nowa mamuske, ale dzis nadziergalyscie stron:):-)

Emila, ja mam parasolke, jak chcesz moge ci pozyczyc!!!

Azorek, ja nie na wsi tylko w miescie, bo to jednak miastoo, no ale na zadupiu:-D:-D
no ale miasto:-):-)

Azorek, trzymam kciukasy!!

Witaj misiula :-)

Widzę że cichutko się zrobiło, ja niedługo szykuję kąpiel dla małego i spać a potem chwila spokoju dla siebie ;-)
Na 6 rano do pracy mam i aż jak sobie pomyślę to mnie ciarki przechodzą:szok:
dopiero poniedziałek i wtorek mam wolny więc weekend przechlapany :wściekła/y:

dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow...mam nadzieje ze nie zawiode przede wszystkim samej siebie z rzucaniem nalogu:tak::dry:ehh powiem wam ze ciezko...znowu dzisiaj mnie ciagnelo strasznie do fajek ehhh latwo zaczac a tak trudno rzucic(palilam 11 lat:szok:)
Azorek widzę,że pojawił się u Ciebie nowy suwaczek :) Wytrwałości życzę!!! Ja coś na ten temat wiem,bo po 15 latach życia w nałogu (a poniżej paczki dziennie nie schodziłam),od 21 marca 2009 czyli już ponad 1,5 roku jestem osobą niepalącą! I życie bez nikotyny i "przyjaciela" papieroska też może być ciekawe i pasjonujące i w co najtrudniej mi było uwierzyć-całkowicie możliwe i wykonalne:) Trzymaj się a ja trzymam kciuki.
rany jak fajnie.. powialo optymizmem:tak::-) ja wlasnie nie potrafie na razie wyobrazic sobie siebie bez papierosa:zawstydzona/y::baffled:

Azorek ja stosowalam tylko te krople na poduszke i wode morska, ale zadnego szalu po nich nie bylo.Ps wybierasz sie na opere?
Brawo za papieroski-nie bedziesz mnie kusic:)
No ja te krople na poduszke tez mam i takie do noska - euphorbium czy jakos tak z polski tez mam i nawilzam jej powietrze w pokoju, w miare mozliwosci wietrze mieszkanie ale z tym gorzej przy ostatnich wichurach:baffled:
Helloł!
Emila, ja mam parasolke, jak chcesz moge ci pozyczyc!!!
Azorek, ja nie na wsi tylko w miescie, bo to jednak miastoo, no ale na zadupiu:-D:-D
no ale miasto:-):-)
Azorek, trzymam kciukasy!!
Olu to jak mozesz to porzycz te parasolke emilii bo ja mam jej parasolke i nie wiem kiedy oddam:zawstydzona/y::sorry2:

i nie mpisz mi tu ze nie na wsi mieszkasz bo jednak na wsi-ciezko sie tam dostac z mojej wiochy hihi aaa i Ty tez marudzisz na dojazdy jak masz mnie odwiedzic;-):-D

Edit: ten suwaczek chyba sie cos zacina..mam ten sam na pulpicie kompa i powinien juz dzisiaj pokazywac 7 dni:nerd::confused: no nic sprawdze jutro czy sie zmienia jak nie to go wywale i zastapie nowym:-D
ale wogole dzisiaj nic mi sie nie zgadza-nawet stan konta:szok: wg moich obliczen powinnam miec 60Ł a mam 240!!:szok::confused: no i co teraz?? nie mam online banking wiec dupka...dzwonilam ale za chiny nie pamietam swoich ostatnich transakcji na tym koncie:zawstydzona/y:jutro wezme mini statement z bankomatu albo najlepiej zaloze wreszcie online banking:tak::sorry2:

Ostatnia edycja:
Azorek ja na myśl o tutejszych bankach dostaję nerwicy :angry:
Ale jak mówisz że na koncie masz więcej niż powinnaś to chyba dobrze, co ??? ;-)

A jak wasze pociechy śpią już ? Bo mój od paru minut już śpi i chwila ciszy dla mnie :-)

Nasza padla w wozku, jakies pol godz temu.Wracalysmy od Ewy z ostatnikch konsultacji przedwakacyjnych:)pewnie zaraz wstanie...
Azorek parasolka do wozka:D a ta moja trzymaj mam jeszcze jedna.Co do kasy, to moze dostalas ten zasilek , ktory ci przyznali ale nie wyplacali???
Menia moge zapytac gdzie pracujesz?

reklama
hehehe no ja sie zastanawiam bo jak mam nadmiar i sie okaze ze przez pomylke czy cos takiego a wydam to lipa bedzie ;-):-D Emila mi placa ten zasilek juz od 2 mieisecy:tak: jednak sie dopatrzyli ze od wrzesnia mi sie nalezy i doplacaja:tak:
z housing i council benefitu tez nie przyslali kasy bo znowu jakiesc dokumenty braklo:angry:ja mam ich dosc normalnie! za kazdym razem sie upewniam i pytam czy na 100% juz wszystkie dokumenty i czy moze cos jeszcze im doslac ...za kazdym razem mowia ze jest ok i maja wszystko. a po 2-3 tyg przysylaja pismo ze mam 7 dni na dostarczenie czegos tam:wściekła/y:

Moja Amelkowna jeszcze smiga:-) kladziemy ja ok 21 codziennie. no ja kapiel ma to czasem po 21:tak: strasznie ciezko ja z wanny wyjac hihi chyba ze jest zmeczona i marudzi to sama wyciaga rece zeby ja wyjac:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry