Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ehh powiem wam ze ciezko...znowu dzisiaj mnie ciagnelo strasznie do fajek ehhh latwo zaczac a tak trudno rzucic(palilam 11 lat
)rany jak fajnie.. powialo optymizmemAzorek widzę,że pojawił się u Ciebie nowy suwaczekWytrwałości życzę!!! Ja coś na ten temat wiem,bo po 15 latach życia w nałogu (a poniżej paczki dziennie nie schodziłam),od 21 marca 2009 czyli już ponad 1,5 roku jestem osobą niepalącą! I życie bez nikotyny i "przyjaciela" papieroska też może być ciekawe i pasjonujące i w co najtrudniej mi było uwierzyć-całkowicie możliwe i wykonalne
Trzymaj się a ja trzymam kciuki.
:-) ja wlasnie nie potrafie na razie wyobrazic sobie siebie bez papierosa

No ja te krople na poduszke tez mam i takie do noska - euphorbium czy jakos tak z polski tez mam i nawilzam jej powietrze w pokoju, w miare mozliwosci wietrze mieszkanie ale z tym gorzej przy ostatnich wichurachAzorek ja stosowalam tylko te krople na poduszke i wode morska, ale zadnego szalu po nich nie bylo.Ps wybierasz sie na opere?
Brawo za papieroski-nie bedziesz mnie kusic![]()

Olu to jak mozesz to porzycz te parasolke emilii bo ja mam jej parasolke i nie wiem kiedy oddamHelloł!
Emila, ja mam parasolke, jak chcesz moge ci pozyczyc!!!
Azorek, ja nie na wsi tylko w miescie, bo to jednak miastoo, no ale na zadupiu
no ale miasto:-):-)
Azorek, trzymam kciukasy!!

no nic sprawdze jutro czy sie zmienia jak nie to go wywale i zastapie nowym
wg moich obliczen powinnam miec 60Ł a mam 240!!
no i co teraz?? nie mam online banking wiec dupka...dzwonilam ale za chiny nie pamietam swoich ostatnich transakcji na tym koncie
jutro wezme mini statement z bankomatu albo najlepiej zaloze wreszcie online banking

Emila mi placa ten zasilek juz od 2 mieisecy
jednak sie dopatrzyli ze od wrzesnia mi sie nalezy i doplacaja
ja mam ich dosc normalnie! za kazdym razem sie upewniam i pytam czy na 100% juz wszystkie dokumenty i czy moze cos jeszcze im doslac ...za kazdym razem mowia ze jest ok i maja wszystko. a po 2-3 tyg przysylaja pismo ze mam 7 dni na dostarczenie czegos tam
strasznie ciezko ja z wanny wyjac hihi chyba ze jest zmeczona i marudzi to sama wyciaga rece zeby ja wyjac