Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale nas zasypalo hehehehe a ja chce sanki dla mlodej bo ja w ten snieg z wozkiem nie ide
sanki w tesco w polandzie kosztuja 39.99zl i jak to sie nie zezloscic??!! ehhh ja tutaj kupie o takie plastykowe bo czasem jak sniegu jest malo to te drewniane sie nienadaj bo ciagna sie po asfalcie Eda Baby Luge Sledge in Blue no cena troche zabija ale coz...zakup na 2 lata niby tylko pewnosci nie ma ze snieg bedzie dlugo lezal...Dziewczyny ja juz dzwonilam do mojego kuriera, ma mi dac znac ile wezmie za przesylke bo wlasnie tez patrzylam na cene sanek i jest przerazajaca a w polsce porzadne z oparciem i materacem 65zl

i prawie padłam. Nasz lot odwołali prawie na końcu wcześniej odwołali ludziom chyba ze 20 lotów a na końcu zamknęli lotnisko na dobre
z wizyta u mnie poczekacie az snieg zniknie bo na oxgangs nie ma autobusow-ZADNYCH!!!!
nic a nic nie jezdzi!! mialam byc dzisiaj w jobcentre (co tyg spotkanie-jak sie nie zjawisz to zabieraj azasilek)
czas czekania na taxi 2,5h aaaa i to tylko jedna jedyna firma w edku ktora jeszcze brala zamowienia!!!!
ale zadzwonilam i jest wsio ok jak do przyszlego pon tak bedzie ze bez komunikacji wogole to mam sie zjawic na 13 grudnia
i musze dzisiaj z balkonu snieg zebrac do wora bo sie boej ze deski nie wytrzymaja a sniegu mam po kolana na balkonie
2 tyg temu wyslalam paczke do babci mojej (jezdzi juz na wozku i nie miala butkow na zime wiec kupilam i wyslalam) a paczki nadal niet
i dzisiaj tesciowie kurierem wysylaja dla nas paczke swiateczna od nich i mojej mamy i chyba do swiat ta paczke nie dojdzie jak tak dalej bedzie na drogach w szkocji