reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
I ja sie witam zimowo,mielismy isc z Deveinred na grupe i d... nie mam zamiaru ruszac sie z domu bo niestety z moim wozkiem to nie za bardzo,juz odwolalam jutrzejszy crech jeszcze nie wiem za bardzo jak do pracy sie dostac bo musze Piotrusia zabrac mam nadzieje ze troche ten snieg stopnieje ale pewnie marne szanse:(
Jutro kurier odbiera paczke dla nas od tescia ciekawa jestem czy wogole ja odbierze i kiedy my ja dostaniemy.
Matko ewa wspolczuje oby w niedziele nie odwolali.
Ja na swieta pewnie jak zwykle zrobie tyle samo jeszcze nie wiem czy bedziemy sami czy spotkamy sie ze znajomymi ale to bez roznicy bo moj maz z tych duzo jedzacych wiec mam dla kogo robic:)

Koleś ma na ebyu sanki po 49,90 złotych:-)
napisał mi ze za przesylke tutaj chcialby 129 zł.
Maksyamlnie w jednej paczce moze wysłac 3 sztuki sanek.
Ma on tez inne sanki z kolderka.mozna sobie zobaczyc
Wiec w gre wchodzi koszt sanek 49,90 zł plus 43 zl za przesylke(129 podzielic na 3)
A wiec szukam dwoch osob chetnych na sanki:):-)
Olu ja za 30kg paczki zaplacilam 125zl :D wiec ja nie wiem czy jedna para sanek wazy 10kg?? hehehhe ja sanki mam z glowy hahah atesciowa kupila w tesco za 39.99zl wczoraj i dokoptowala do paczki :D jak sie uda to przed swietami paczka do nas dojdzie przy tej pogodzie hihi http://www.catrinatrans.co.uk/

azorek., a jak w te frrmie catrina, sie placi??
bo ja chcem koleznace paczke wyslac sad do pl, i chcialabym by ona zaplacila.

a ja zawsze wysylam johan express oni maja za 20 f paczke do 30 kg, no ale mozna placic tylko paypalem, a oni nie maja tam konta no i konta sie zamyka

tak wiec szukam, firmy ktora bierze paczki do 30kg, tanio i mozna dac im kase przy odbiorze.

olu tu masz platnosc paypal,konto lub przelew:D i tez 20Ł tylko jak jest jedna paczka to+5Ł za dojazd pod klatke.pewnie mniej si eoplaca dla nich ale i tak tanio:D cytat z ich str :
Do ceny £20 należy doliczyć £5 za odbiór pojedyńczej przesyłki. Jeżeli chcą Państwo wysłać dwie lub więcej paczek nie płacą Państwo opłaty za odbiór paczki. Czyli za dwie paczki zapłacą Państwo tylko £40. Opłata £5 jest pobierana tylko wtedy kiedy wysyłają Państwo jedną paczke.

Płatności w zł
Istnieje także możliwość płatności w złotówkach na konto w Polsce: za jedną paczkę 100 zł przy czym opłata za odbiór wynosi 25 zł. Jeżeli wysyłają Państwo więcej niż jedną paczkę, wtedy odbiór otrzymują Państwo za darmo!

Niech ten dzien sie skonczy|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azorek dawaj namiary na taksowki.Aga nie moze wyjechac swoim samochodem i musze zalatwic transport na lotnisko:(:(:(:(:(:(: zaraz mnie ch... strzeli

Jeden wielki koszmar..........................
Z lotem jeszcze nie wiadomo.Na stronce podaja tylko najblizsze.Lotnisko czesciowo dziala.K..wa.Teraz musze znalesc taksowke ktora mnie tam dowiezie.Bol.
Mielismy isc dzis do gp na wizyte z Asiula.Nadal dostaje antybiotyk.Wizyte nam odwolali i zaproponowali jutro.hahahahahahach tylko gdzie my wtedy bedziemy?????
Za to pani dr( inna) zadzwonila zeby skonsultowac ze mna czy potrzebna jest wizyta domowa.Mala jedza, ktora mi powiedziala (jak bylam w ciazy) , ze wszystko ww porzadku-dwa dni poniej bylam na porodowce.Mala meda...
Teraz dzwoni i pyta w czy moze pomoc.hahahahahhaha nawet nie wie po co dzwoni.rece opadaja.smiac sie czy plakac???
Poiwedzialam ze nie wiem czy nadal mam jej dawac antybiotyk.Pani na to , ze mamy skonczy butelke.No to jej mowie, ze butela ma 100 ml a ja Malej daje tylko 2,5 co 8 godz, a pani w aptece powiedzial, zeby po 7 dniach lekarstwo wyrzucic...

reklama
Do góry