reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

Emilcia super że dotarłaś bo ja naprawdę marnie widzę nasz wylot w niedzielę tutaj cały czas sypie i już na prawdę jest dużo śniegu. Jejku szkoda mi Asi znowu antybiotyk?? Masakra ale chociaż flegaminę dostała, a przepraszam o co chodzi z tym mlekiem bo nie załapałam masz ja przestawić na mleko (jakie) i odstawić produkty mleczne?? Coś mi się tu nie zgadza??
Co do wizyty u teściowej to chyba dasz radę :) (Pani nie poznała bo Asia pewnie była w ubranku tygryska??)

Justa super że już tak wyuczyłaś małą na prawdę super GRatuluje Tobie i oczywiście Natalce

Piotruś już się przekłada do raczkowania z siedzenia ale blokuje go jedna noga i normalnie paść można jak próbuje skakać na siedząco żeby ją wydostać spod siebie pamiętam że tak samo robił Barnim Gosi dokładnie pamiętam jak byli u mnie w tamtym roku ja byłam w ciąży a on zaczynał kombinować

reklama
Właśnie sprawdziłam lotnisko i jest zamknięte do 12 dzisiaj więc coraz to dalej do mojego odlotu - MASAKRA
Jeżeli chodzi o pocztę to ja czekam na komputer który zamówiliśmy i miał byc w poniedziałek i jak się domyślacie nikt go nie widział do dzisiaj :no: a normalna poczta była tu ostatnio w piątek, chodniki w stanie tragicznym oczywiście nie odśnieżone a mieszkam Olu na Easter więc się nie przejmuj że u Was nie są skoro oni centrum nie odśnieżyli

Witam się i ja
Ju zdoszlam do tego jak tutaj sie wstawia fotki, niestety moj laptop cos fiksuje i dlatego nie moglam tego wczoraj zrobic, musze go w koncu oddac do naprawy ale to chyba dopiero jak ta zima sie skonczy. Wiec pozniej wstawie wam fotki jak to u mnie wyglada.
Emila super ze do tarłaś, co prawda z problemami ale udało się. Ja nawet nie wiedziałam że na lotnisku można kupic słoiczki dla dzieci. A z tym mlekiem kochana to tutaj nie ma ha tylko pepti. Ja mam aptamil pepti i nawet nie jest taki zly w smaku natomiast nutramigen jest ohydny i starsze dzieci nie chca sie na nie przestawic

Mi odwolali grupe w poniedzialek, dzisjechalam na grupie w innym kosciele i tez odwolana......... wiec zrobilam zakupy.
No nie jest tak zle pchac malego po sniegu - da sie przezyc- wiec nie siedzcie w domach :)

isabell- ja mam wlasnie ten topek Buy Fisher-Price My Froggy Potty. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . chwale sobie go bardzo. Dobre jest to ze dziecko jak zrobi to do mycia nie bierze sie calego nocnika tylko ta nakladke niebieska :) minus jego jest taki ze jest dosc wysoki wiec jak sadzalam Barnima jak mial 6 mies to nie siegal nogami.

Co do kombinowanych nocnikow to jak dziewczyny nie ma co choc z ta zabawa to jest do czasu. Jak Barnim nie chodzil to taz siedzial i sie mu klaskalo- od kad chodzi to sam przynosi sobie zabawki czy ksiazki i siada na nocnik wiec Justyna poczekaj jak Ci zacznie znosic wszystko :)

Emilia- dobrze ze udalo Ci sie dojechac. No a przez nasze Bory to niewiadomo jak sie dojedzie :) pewnie zasypane.
Ewa- poprostu jednym slowem - zalamka .........

Zobacz załącznik 305713Zobacz załącznik 305712 DSCF0204.jpgDSCF0208.jpgZobacz załącznik 305711

A to my i zima na Leith Walk-u :-D:-)

a przepraszam o co chodzi z tym mlekiem bo nie załapałam masz ja przestawić na mleko (jakie) i odstawić produkty mleczne?? Coś mi się tu nie zgadza??

Ewa HA oznacza hypoalergiczne taki produkt mlekozastepczy wlasciwie :) to podaje sie jak dzidzia ma alergie na laktoze ktora jest w mleku zawarta.

Gosia no slicznie w tym sniezku ale ten snieg na leithwalku to jakas drobna namiastka tego co ja ma na chodniku za oknem wiec u mnie wozka nie popchniesz:baffled::-D
ja nawet mialam problem zeby sie do sklepu (normalnie minutka spacerku) przeprawic hihi z klatki jak wychodze to jest odgarniete na tyle zeby drzwi sie jako tako otworzyly a krok dalej sniegu do kolana:-D:-D ja tam czekam na sanki z polski zanim na spacer mloda wezme hehe:sorry2::-D:dry:

reklama
azorek- no na pewno. Tu to sie nie rowna z tym co u was. Zdjecia zrobione 3 dni temu wiec sniegu tez przybylo. Jak wychodze do sklepu niedaleko to maly idzie pieszo- nawet nie myslalam o sankach......chos teraz by byly przydatne w moim stanie :)

Do góry