Czesc dziewczyny,pogoda masakryczna juz od poniedzialku siedze w domu wiec chyba zeswiruje

Niestety ja z moim wozkiem nie nadaje sie na spacery,a poza tym na mojej ulicy to masakra ledwo sama doszlam do sklepu tak slisko nie mowiac juz ze samochody nie moga wjechac do nas,pewnie na glownych lepiej.
Do pracy w srode nie poszlam wogole to nie za dobrze sie czulam no i musialam przelozyc teraz z piatku na sobote to moj Z zstanie z Piotrkiem a ja bede mogla pojsc,oj juz mam dosyc tej zimy

Emila super ze dolecialas i obys tez szczesliwie wrocila.
My chcielismy leciec w styczniu ale na razie sie wstrzymamy z biletami bo nie wiadomo jaka pogoda bedzie.
Deveinred sliczny brzuszek,dopiero tak zabaczylam ze juz tylko masz 3 miesiace do porodu,ale ten czas leci,zaraz bedziecie miec drugiego dzidziusia

U nas Piotrek siada tylko na nocnik aby sobie posiedziec i nic poza tym,dobrze ze wogole chce bo z tego co slyszalam to dzieci szybko moga sie zrazic,a poza tym wczesniej u nas nie bylo sensu maly i tak nie wiedzial o co chodzi a dopiero ok 18 miesiaca dzieci maja kontrole nad zwieraczami i to ma sens ale super jezeli u was sie udalo.
U nas tez listonosza brak czekam na pare rzeczy z ebaya i ciekawa jestem kiedy je dostane,a i ciekawa jestem co z kurierem bo jak w pl odbieral to powiedzial ze nie wie kiedy ja dostarczy a jak chce sprawdzic gdzie jest teraz to nie moge pisze ze blad nie wiem czy zly numer wpisuje czy co?jak wy dziewczyny to sparawdzacie?
Wlasnie chcialam sie pytac Deveinred czy druga to tez cesarka