Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rany ona ostatnio przegina a i tak jak ja polozylismy to wyszla z lozeczka i szalala po ciemku z zabawkami
:-) zasnela na podlodze pod drzwiami i wlasnie ja odlozylam do wyrka. kurcze teraz musze codziennie sprawdzac gdzie spi bo od kad wyjelismy szczebelki to wychodzi i czasem tak cicho sie zajmuje soba ze ja mysle ze ona spi w lozeczku a tu niespodzianka: amelka wtulona w dywanik tygryska hehehe

od razu polecialam sklad czytac hihi za pasztetem az tak bardzo nie przepadam a lukasz jak kupuje to prochowicki ale nie sprawdzalam skladu
i moze lepiej tego nie zrobie

jakies dziwne dziecko mi sie trafilo
ja zawsze przepadalam za nalesnikami i ledwo jakis sie usmazyl jak juz znikal "na sucho" w mojej paszczoszczece
i ostatnio postawilam ciasto na stole do kawki dla siebie i lukasza ..pytam amelke "chcesz ciuciu"?? a ta mala pipczocha macha glowa i wola NIE!! 
cieszy mnie to ale jakos tak spodziewalam sie ze za slodkim to kazde dziecko przepada hehehe