doveinred
my little precious...
Ja ogolnie powiedzialm sobie ze po jednym dziecku sie nie odchudzam. Jak juz wyrobimy norme 3 to wtedy zaczne sie meczyc. - bo cwiczyc po kazdym to by mi sie dzieci odechcialo 

Jutro mam wizyte z polozna. Pobierze krew przed cc i oewnie posprawdza cisnienie i takie tam. Jeszcze 5 dni.....nie wyobrazam sobie jeszcze nosic jakby co 4 tyg tego brzuszka.

Jutro mam wizyte z polozna. Pobierze krew przed cc i oewnie posprawdza cisnienie i takie tam. Jeszcze 5 dni.....nie wyobrazam sobie jeszcze nosic jakby co 4 tyg tego brzuszka.
ja pragne dodać tylko, że kawa co prawda półlitrowa była, alr to tylko dlatego, bo w 'kubusiu puchatku'. Dostałabyś inny kubek, ale co to za frajda? ;-) No to Amelkówna Ci zawody urządziła 

nie wiedzialam co zrobic to sobie mysle no co tylko na policje trzeba dzwonic ale patrze ze akurat przechodzili wiec ich zaczepilam i opisalam sytulacje oni spisali moje zeznanie i powiedzieli ze sie odezwa zabrali to dziecko do samocgodu i dalej niewiem co sie stalo bo juz siedzialam na kawce.
ale zadzwonili do mnie wczoraj ze mam sie zjawidz na policji wiec poszlam dzis.
musialam opisac ta sytulacje jeszcze raz i tyle az mi sie plakac chcialo ale podobno matla sie znalazla za bardzo nie chcieli mi nic powiedziec ale odrazu mi ulzylo ze wszystko juz jest wporzadku tylko skoro sie znalazla to po co im moje zeznania?