anitha i doveinred mnie tez cos ciagnelo przy seksie i bolalo a poza tym obejrzalam sobie to lusterkiem ;-) i widzialam, ze nie jest tak jak bylo wczesniej. A juz wczesniej im mowilam, ze szwy mi sie rozchodza i pozniej moze sie nie zdazyc to zagoic no i tak wlasnie sie stalo. Nitki sie rozpuscily i nie mialo co tej skory przytrzymywac. Napierw poszlam do GP on mnie skierowal do ginekologa w szpitalu i po badaniu przyslali mi skierowanie na zabieg. Trwal on ok 20 min i w zasadzie po paru godzinach wypuscili mnie do domu ale zabieg byl pod narkoza ogolna to musial ktos mnie odebrac samochodem bo nie mozna jechac autobusem a samej to juz w ogole Cie nie wypuszcza ( i tu jeszcze raz dziekuje mezowi Asiek84, ktory po mnie przyjechal bo mojego meza nie bylo w Edi)
Generalnie nastawilam sie na duzy bol jak znieczulenie przestanie bolec i az nie chcialo mi sie wierzyc ze nawet jednej przeciwbolowej tabletki nie potrzebowalam.
Jak macie jakies problemy to lepiej zgloscie sie wczesniej bo troszke czeka sie na te wszystkie wizyty.
Ja w Polsce bylam raz w szpitalu ale wizyta tutaj byla bez porownania lepiej zorganizowana. Wszystko sprawnie poszlo i generalnie mialam poczucie ze lepiej sie mna zajmuja i o wszystkim informuja. Jak macie jeszcze jakies pytania to piszcie.