Czesc dziewczyny.
ISABELll Nie zagladalam tu kilka dni,wiec dopiero teraz Tobie odpisuje.Moze pasuje Tobie przyszly piatek,moj synek konczy szkole o 12.30,wiec moglybysmy sie umowic na 13.30.:-)
Gizel My to sie znamy
,pewnie po suwaczkach bedziesz wiedziala kim jestem:-).Chyba tez sie wybierzemy z dzieciakami na ten bal karnawalowy.
Bzyczek 84 gdzie kupujesz mucosolvan przez internet czy jak jestes w Polsce?Mialam z Polski mucosolvan i bardzo dzieciakom pomagal jak byli przeziebieni,a znasz moze jakis odpowiednik tego lekarstwa tutaj?
ISABELll Nie zagladalam tu kilka dni,wiec dopiero teraz Tobie odpisuje.Moze pasuje Tobie przyszly piatek,moj synek konczy szkole o 12.30,wiec moglybysmy sie umowic na 13.30.:-)
Gizel My to sie znamy
,pewnie po suwaczkach bedziesz wiedziala kim jestem:-).Chyba tez sie wybierzemy z dzieciakami na ten bal karnawalowy. Bzyczek 84 gdzie kupujesz mucosolvan przez internet czy jak jestes w Polsce?Mialam z Polski mucosolvan i bardzo dzieciakom pomagal jak byli przeziebieni,a znasz moze jakis odpowiednik tego lekarstwa tutaj?
Cały czas mi się wydaje, że nie zauważę, kiedy się zacznie
No bo co, skurcze mam już ponad 2 tyg i to te takie co się zaczynaja od pleców, a wszyscy mi mówią, że to właśnie te zaczynają poród... Czop mi kawałkami tez już odleciał jakis czas temu... Jedyna nadzieja w tym, że mi wody jawnie i z przytupem odejdą
- wiec mi by bylo na reke male rozciecie badz zszycie i zostawienie wiekszego tamtego miejsca.
zeby bylo taniej ale tak sie nie da!!! teraz mieszkmy sami i jest nam z tym dobrze ;-) zawsze mozecie starac sie o council flat i wtedy tez bedzie lzej