Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-):-) justysia to duza roznica miedzy dzieciakami u Ciebie ,wydaje mi sie ze chyba lepeij jak nie ma takiej duzej roznicy wieku u nas jak sie uda niebawem to tez bedzie okolo 5 lat to juz mi sie wydaje duzo z 2 strony zawsze to starsze pomaga przy mlodszym.A co do grzyba w mieszkaniu to mysle ze to nic nie da mialam tyle listow od lekarzy ze alan zle oddycha ze ma astme i to mu nie pomaga ten grzyb i nic wszedzi mi mowili ze to w szkocji normalne ze 80 procent mieszkac jest takich :-(
w edinburghu oczywiscie ;-) od dluzszego czasu chodzilam do ani ktora pracowal w zakladzie na lothian road jak zaszla w ciaze zaczela pracowac w domu ale niestety zginol mi do niej nr tel :-( moze ktoras z was zna ta anie i ma do niej nr ???

alan mi sie dusil w nocy nie spalm wcale bo nie wiedzilam czy sie udusi
:-( ja juz mam mieszkanie z councilu wywalczylam ale z calkiem innego powodu a tez latwo nie bylo :-( wiec u mnie grzyb i wilgoc nic nie pomogly nawet po liscie ktory wystawil mi lekarz ze alan byl podlaczony do maszyny z tlenem bo mial problemy z oddychaniem