Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no i pyta jak mi moze pomoc dzisiaj hahahaha to ja na to ok: badania krwi,moczu i leki moczopedne i moge isc do domu
lekarka zmieszana i pyta dokladnie o objawy tpo mowie co i jak. a jak puchniesz to cie boli?? hahahahahah mowie ze nie nie boli.bola cie stawy?? bola...a tak ciagle czy z przerwami?? ciagle 
ale tak caly czas??? mowie ze tak caly czas
z przerwami kiedy rak nie uzywam bo jak nie uzywam to nie bola
hahahah pozniej pyutanie "a skad wiesz ze to nerki" hahahah lalam pod siebie doslownie hahah mowie jej ze co prawda nie mam medical background ale po 6 latach w uk nauczylam sie wiedziec szybciej niz lekarz
i chce badania krwi na potwierdzenie lub wykluczenie tego co sie dzieje z moim cialem
:-) no to jak se wkrecila sama ze te nerki to nawet nie pomyslala o infekcji drog moczowych hahahahah lekarka wyksztalcona hahaha

a ja w smiech i to tak glosno huknelam ze az studencina sie wystraszyl biedny 
mowie ze bralam paracetamol,ibuprofen, nurofen i zaden z tych magicznych cudow farmaceutyki nie pomaga na bol stawow i puchniecie
i nie bede tego scierwa brac wiecej bo tyle pozytku to ze zjem tabletke i wysram hahahah student sie usmial ale sie nie odezwal nawet
:-) i tlumaxcze babie ze ja biore kodeine na bole miesiaczkowe i paracetamol se moze w doopke wsadzic. badania mam w piatek rano

Najpierw sie okazało, że Teść z zawałem w szpitalu wylądował, na to nie wiem, czy się tak zdenerwowałam czy co, ale mnie chwyciły takie skurcze, że
przy tym posiałam gdzieś telefon i tyle było z kontaktu ze światem...
Nie podoba mi się dzisiejszy dzień wcale a wcale... 
pewnie noc nie przespana co?
najwazniejsze ze dostalas to co chcialas