Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, więc oni wciąż mają 16 tyg na rozpatrzenie wniosku
. Pytam więc grzecznie, jak to, skoro na ich stronie jak wół napisane jest, że rozpatrują sprawę w ciągu 7-8 tyg. Pani odpowiada, że owszem, ale ponieważ ja jestem z zagranicy wszystko trwa dłużej, bo muszą dostać dokumenty z Polski, że tam nic nie pobieram. Troszkę już zirytowana mówię mniej grzecznie, że siedzę tu już 5 lat, dziecko urodziłam tutaj, nawet go w Polsce nie zarejestrowałam, poza tym, nigdy tam nie pracowałam i nie ma fizycznej możliwości, że cokolwiek tam dostanę. Pani mi na to, że przykro jej ogromnie, ale nic na to nie poradzi. Krew mnie zalała. Ja rozumiem, że muszą takie rzeczy sprawdzić, kiedy ktoś jest tu pół roku, albo rok, ale 5 lat ????? Przecież ja tu praktycznie rezydentem jestem 

) i my jakos szybko wszystko dostalismy
nawet tu chyba doveinred pisala ze dlugo czekali na zasilki na mlodego a ja dostalam szybciutko jak pamietam. ale od tego roku pozmienialy sie przepisy i mocno zaostrzyli dla obcokrajowcow co bysmy ich jak krowy nie doili przypadkiem
ja na housing benefit wyslalam juz chyba 10 aplikacje i dodali jakis smieszny kwestionariusz gdzie pytania typu : jak dlugo jestes w uk ,czy masz jakies powiazania ze swoim krajem, itp itd a pozniej pytanie ze jek jestes pow 5 lat to cos tam i znowu koljne ze masz napisac czy i jak zamierzasz tu pracowac i sie urzymywac --no parodia jakas 
ale co zrobic nie jestesmy u siebie jak to sie mowi i trzeba jakies dodatkowe "testy" wytrzymalosci przejsc 

gasiorek bardzo przyjemnie mi sie kojazy jesli tez ten nick od nazwiska gasior???? siostra moja sie tak nazywa :-) i kurde ktoras z dziewczyn pisala ze pewnie w tym roku jeszcze zaciaze oby oby zapomnialam tylko zapytac jak skuteczne sa te tabletki
ale biorac je jest szansa ze bedzie ciaza mnoga ;-);-);-) moj sie ucieszyl heheh tylko zyczy sobie 2 girls 

:-)

:-):-):-):-) azorek ty na housing benefit czekasz???
) i wczesnie wstalam wiec musze odespac:-) pozdrowionka i dobrej nocki dziewczyny dla Was i dla waszych sloneczek :-)