reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

Oj cos cisza tu dzisiaj, ladna pogoda a ja musze w pracy siedziec.
Martka dam znac co do tej soboty bo z rana chce sie wybrac z dzieciakami na basen albo rainforest ale jeszcze nie wiem dokladnie i nie wiem co potem mysle ze w piatek sie okaze co i jak

reklama
DOVEINRED JUŻ ROZPAKOWANA!!! :-D:-D:-D:-D o 10:18 się Mestwin pojawił na świecie, wszystko poszło dobrze :-)
Ja mam za sobą fałszywy alarm, toteż chodzę jeszcze w dwupaku, ale pocieszam się, że niewiele mi już zostało ;-)
Pogoda przecudna dziś, słońce grzeje...i pomyśleć, że kupiłam dla mojego dziecięcia fajny kombinezonik bardzo ciepły... :confused2:

Gratulacje dla DOVEINRED :-):-) zastanawiam sie tylko nad imieniem bo nigdy nie slyszalam imienia Mestwin ;-) magdziarz napewno masz blizej niz dalej :-) z kombinezem przegielas heheh chcesz dzieciaka ugotowac ;-);-);-) a tak powaznie to pogoda moze sie zmienic jeszcze i kombinezon sie przyda hehe ;-)

Doveinred gratulacje i szybkiego powrotu do domu
Magdziarz tobie tez juz nie duzo zostalo, a kombinezon zawsze moze sie przydac a jak nie to sprzedasz
Dobra ja uciekam spowrotem do pracy

Gwiazdeczka, spoko, na razie zdrowa jestem jak ryba, to sobie pozwalam :-D Potem będzie już gorzej. A na winko chętnie zaproszę, jak już się tego bydlęcia- czyt stołu- z salonu pozbędę i jak mi mój wniesie rowerek do sypialni.

Doveinred GRATULACJE !!!!!!

Magdziarz, nie przejmuj się, jeszcze może śnieg spaść ;-), a jak nie- to cóż, zapewne każda z nas ma ciuszki, których nigdy swoim dzieciaczkom nie założyła. Ja np jak ta głupia nakupowałam bodziaków z krótkim rękawkiem i letnich sukieneczek, jakbym nie wiedziała, że moja Natalka się w zimę urodzi- i niby gdzie mam ją w to ubrać :laugh2:

Ja po prostu byłam święcie przekonana, że skoro w marcu w Polsce jest jeszcze czasem ostra zima, to w Szkocji też tak będzie... :sorry: No trudno, o śnieg się modlić nie będę tylko po to, żeby założyć dziecku kombinezon :laugh2: wyczaję jakąś ciężarną z terminem na grudzień i jej podrzucę ;-)
właśnie, gwiazdeczka, może Ty się załapiesz na kombinezonik :)

magdziarz oby ;-) tylko narazie dostalismy przykaz bzykania sie z zabezpieczeniem heheheh bo muszaq miec pewnosc ze nie jestem w ciazy zanim sprawsza droznosc jajowodow :tak:

reklama
Do góry