reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Doveinred no to masz glodomorka
Dziewczyny czy moge isc do family planing bo wydaje mi sie ze jakals bakterie zalapalam a do gp tak jakos mi glupio poza tym przeciez i tak mnie nie zbada
No i zastanawiam sie nad 3 dzieckiem, chyba zwariowalam
Doveinred mi mala tez na poczatku nie chciala spac w lozeczku wiec praktycznie 2 miesiace spala w wozku, ja mialam gondole wiec wygodnie jej bylo

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja w niedziele pytałam o samolot i przelot z maleństwem- btw dziękuję za odpowiedzi- a w poniedziałek ok południa rzuciłam do TŻ hasło,że może byśmy autem pojechali,on na to "pakuj się" i wieczorem byliśmy już w drodze do Polski :)
Mała dzielnie zniosła podróż i wszystko jest ok. Przez tydz tu nie zaglądałam i nawet nie bede sie starala nadrobic zaległości bo tyle tego,że szok. Wychwyciłam tylko,że doveinred rozpakowana już-spóźnione ale serdeczne gratulacje.

Isabell no my urzywamy moses basket ale i tak cieplo mamy najwazniejsze.
gwiazdeczka- moze tak tak u mnie - niewidziala??
joasia- dzieki

Hej dziewczyny u nas grypa dziewczynki na antybiotyku i mnie rozklada .Mam pytanko macie moze adres lub tel do fryzjerki z coatbridge z tego co wiem to polka jest w salonie pozdrawiam wszystkie mamy i wszystkiego najlepszego dla kobitek malych i duzych

reklama
witam sie i ja. wlasnsie chce uspic amelkowne zeby cosik pospala dzisiaj bo pozniej do dentysty jade.:dry: cos jej to zasypianie nie idzie ehhh wiedzialam ze za wczesnie na nia:baffled::sorry2:ehhh moj dzisiaj po 20 wraca dopiero wiec bede sie sama z maruda uzerac do wieczora:baffled: taki mam dzien kobiet:crazy:
WSZYSTKIEGO NAJL;EPSZEGO KOBITKI:-):-)
kwiaty-na-dzien-kobiet.jpg

Ale chyba dalej aktulane picie winiaczy u azorka w ten weekend??
:szok: a ja pierwsze slysze ze robie domowke hahahaha moj by nie wytrzymal babinca w domu hahaha:-D:-D olu trzeba by gdziesik do baru wyjsc, no ilez ja moge siedziec w domu co??:-D:-D:-D
azorku chyba we 2 na ta impreze pojdziemy choc mam 2 chetne inne to bedzie nas 4 ;-);-);-)
a ja mam jeszcze jedna chetna podesle jej linka i tylko bilety by trzeba bylo zamowic i luzik:-)

Do góry