Martika31gr
Początkująca w BB
kurde do tego ma biegunke.dwa tyg temu to samo było.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a bylas u gp ??? poczekaj do 18 i jedz potem do szpitala dzieciecegokurde do tego ma biegunke.dwa tyg temu to samo było.
:-) mam nadzieje ze mi ta paczka do piatku dojdzie bo oni w weekendy nie rozwoza a w pon ja juz w pl bede hehehe i zostane bez rzeczy dla mlodej i dla siebie

justysia1 odezwij sie co tam u lekarza rozpoznali bo nic nie piszesz a mnie tu zzera od srodka normalnie.złapał mnie taki ostry ból z prawej strony brzucha tak nad pachwiną myślę że może to być wyrostek zwijałam się z bólu przez godzinę już miałam jechać do szpitala ale nagle przeszło zaraz po ósmej zadzwoniłam do gp i mam wizytę na 11.15 może coś wybadają

cytat od \magdy: na bb nie piszę, bo matryca zalana i na 1/4 ekranu mam pasek, gdzie nic nie mogę zrobić, więc czytać czytam, ale nie mogę kliknąć na na ten 'guzik' żeby cokolwiek napisać... A telefonu nie mam...gdzieś zawieruszyłam i tyle z tego