reklama

Mamy ze Szkocji

reklama
Emilia na myszy to ja Ci moge kotecki podrzucic :-) A na twe bole to mam rewelacyjne tablety:-D pomagaja bardzo szybko, ja wiecznie polamana smigam wiec mi one zycie ratuja :tak:no coz starosc nie radosc ;-)

Azorek, już kilka razy miałam zapytać i zapominałam... zdaje się, że ty masz monitor tomee tipi (jakkolwiek się to pisze)... I ja sobie właśnie zakupiłam taki sam... I mam mały problem... Strasznie szumi. Tamten też szumiał, ale nie az tak i zastanawiam się, czy posiadam jakiś wybrakowany egzemplarz, czy może jest źle ustawiony... Bo tobie nie szumi... Jak to zrobiłaś?:confused:
yyyhhh czasem szumi:baffled: ale zalezy gdzie go sie postawi np blisko tv czy kompa szumi a na parapecie nie:confused: moze jakies inne fale radiowe lapac i stad szum sie bierze:dry: kombinuj kochana z miejscem ustawiania sluchawki i moze sie uda...w pl jak bylam to caly czas mi szumialo wiec wiem jakie to denerwujace jest:crazy:

ja juz po szkole :-Ddzisiaj pierwsze zajecia byly heheheh ciesze sie ze sie zapisalam. wszytsko rozumiem tylko sa tak ciezkie do wymowienia slowka ze jezyk sobie polamie hahahaha i tutor zanim zrozumie co ja chce powiedziec to polowa zajec zleci;-):-D:-D:-D i zastanawiam sie czy moze na te credity zrobic czy nie rhhh sama juz nie wiem....moze dopiero od wrzesnia psychologie kryminalna pociagne na credyty??:confused::zawstydzona/y: nie wiem co robic ale kurs super sie zapowiada :-)
padam na pyszczek i......glowa mnie strasznie rozbolala po wykladach hahahaha pare lat przerwy w nauce i juz chora jestem hihihi;-):-)

aaa i chcialam was prosic o klikanie na pewnej str prosze o glosowanie na przedszkole nr 17 z głogowa-maja szanse wygrac nowy plac zabaw podaje linka:http://www.postronienatury.pl/konkurs-na-plakat/plakaty/przedszkola/strona,10.html mozna glosowac raz dziennie.zgory dzieki za pomoc

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja z calkiem innej beczki.. mam prosbe napiszcie prosze jaka piosenke wybralyscie na pierwszy taniec weselny bo ja juz mam metlik totalny... tyle tego ze niewiadomo co wybrac.. z gory dziekuje

hej dziewczyny
Bzyczek witaj spowrotem
Doty mysmy mieli celine dione ale tytułu nie pamietam, ogólnie to wybralismy sobie to co nam się podobalo i już teraz to jest nasza piosenka

reklama
Hej mamusie:-). Widzę, że temat pierwszego tańca o poranku... U nas była piosenka "Zabiorę cię właśnie tam" ale nie wiem kto to śpiewał.
A teraz ja całkiem z innej beczki. Potrzebuję trochę informacji i chciałabym Was prosić o pomoc. W czerwcu przyjeżdża do mnie kuzynka z 10 letnią córką. Chce tu zostać dłużej i małą posłać do szkoły. I tu ten mój problem. Czy któraś z Was wie jak się to wszystko załatwia, jakie dokumenty z PL są potrzebne aby tutaj zapisać dziecko do szkoły i czy orientujecie się czy są jakieś zajęcia wakacyjne z angielskiego dla dzieci???? Będę bardzo wdzięczna za każdą informację i z góry bardzo dziękuję:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry