Ja nie pamietam piosenki , jakas nam zagrala orgiestra - my nie wybieralismy.
Co do tego monitora to tez mam Termoppe Tippe i strasznie szumi - i szumi obojetnie gdzie sie go plozy. Teraz nawet wogole nie dziala- ale dobrze ze nam monitor ruchu dziala.
U nas jako tako. Mestwin ostanio ma problemy ze spaniem w dzien. od 7 rana do 12 nie spi potem sie zdrzemnie na troche i znow do 7-8 nie spi. Troche i to nie pasuje bo nie mam czasu by zjesc obiad czy zajac sie Barnimem. Barnim je obiad czy sniadanie ja go karmie a przy cycu jeszcze maly.... Pozatym od ponad 24 godz Mestwin nie zrobil kupki wiec musialam podac czopek i juz cow mamy :-)
Nie wiem co jest nie tak ale Barnima chyba cos boli . siedzi w siedzonku i nagle sie kreci i zgina , patrzy na mnie z mina w podkowke oczyma lekko czerwonymi i jakby chcial plakac. Potem mija na troche. Pytam sie co go boil i przy zmianie pampka pokazal na brzuszek. moze to go boli? widac ze cos jest ni tak bo jest ekstra marudny, szybko sie denerwuje i sie tuli (a to u niego obiaw niepokojacy). do gp nie ma co jechac bo oni tu guwo wiedza. poczekam do wieczora a potem juterko jakby czul sie zle to strzaleczka do sick children.