zadzwonili dzisiaj ze spoldzielni ze klucze doszly takze jutro idziemy je odebrac i mam nadzieje, ze malarz bedzie mogl zaczac od razu i pracowac przez weekend to moze jakos sie wyrobimy.
A u mnie wczoraj byl listonosz

moze mamy jakiegos supermana skoro piszecie, ze gdzie indziej sie nie pojawiaja
A jesli chodzi o nauki nocnikowe to tez nie wiedzialam, ze mozna dziecko nauczyc migac ale poczytalam troszke na necie i w sumie to mialo sens. Napisali, ze tak samo jak mozna nauczyc dziecko machac papa czy puszczac buziaczki to tak samo mozna nauczyc zeby pokazywalo na znak nomcnika. Ale zeby wiedzialo, ze siusia to musi chodzic w tych materialowych piluszkach bo w pampersach ma czas sucho i nawet nie czuje ze cos mu leci

Ja mam podnone jak
misialula. Tez zamawialam na ebayu. Ale tak jak napisalam rzadko mi sygnalizuje ze chce siku bo zazwyczaj cos robi i jest tym pochlanieta ale rozumie slowo nocik i wie co czego sluzy
Emilia strasznie meczaca mialas podroz ale i tak super ze w ogole polecieliscie. My mamy bilety na przyszla niedziele to mam nadzieje, ze juz bedzie lepiej z ta pogoda.
doveinred sliczny brzusio

przy takim urwisie jak Barnim pewnie nie masz kiedy usiasc i dlatego chudniesz

wiekszosc moich kolezanek mowi ze z drugim dzieckiem jest inaczej bo juz nie moge sie poprostu polozyc brzuchem do gory i odpoczywac