reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

Wreszcie udało mi się uwiecznić postępy mojej małej na zdjęciach :-D:happy:. Efekty na dole :-)
Magdziarz, pamiętam pod koniec ciąży to już nie wiedziałam jak się położyć, żeby mi było wygodnie ;-), trzymaj się, jeszcze tylko trochę- końcówka najgorsza, a potem już będziesz miała swoją dzidkę przy sobie:tak:. Doveinred, tobie też życzę wytrwałości. Kiedy się wybieracie z powrotem do Polski?
Emilia, dzięki za znalezienie adresu po raz kolejny :-)

Azorek, na miejscu tej babki to bym tam padła- nie dość, że ją okradli, to jeszcze trzeba za to płacić :wściekła/y::wściekła/y: Normalnie, gdyby to nie było takie żenujące, to zaczęłabym się śmiać . Polska to kraj absurdów. Dlatego ja się tam nie wybieram, tylko na urlopy jeżdżę. Szkoda mi wprawdzie trochę studiów rzuconych w połowie- a jeszcze bardziej szkoda ich mojej mamie- ale trudno. Coś za coś

Załączniki

• Photo0571.jpg
    Photo0571.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 43
  • Photo0572.jpg
    Photo0572.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
A no nie mogę się już doczekać :tak: z jednej strony chciałabym już-teraz-natychmiast, a z drugiej, jak się dowiedziałam, że kuzynka mojego Yetiego teraz zaciążyła, to aż jej pozazdrościłam, bo jest na początku ciąży, a nie na końcu :laugh2: Ale skoro azorek wywróżyła mi syna, to nic, jeno się cieszyć :-D

izabell :-)postraszylam ja troche i mi oddala depozyt jedza jedna a na dowidzenia powiedzialam ze mieszkania nie zamierzam sprzatac wogole i syf jej zostawie taka wredna bede;-) witam nowa mame :-) faktycznie nas juz troche tu jest . kurde cos mi sie z kompem dzieje same litery wskakuja odrazu z gory sorki za literowki

widze ze co chwila dolaczaja nowe mamusie ale wszystkie jak na zlosc z okolic Leith'u. Nie mialabym nic przeciwko gdybym nie wyprowadzila sie z tamtych okolic 2 miesiace temu :) To moze znacie jakies mamuski z okolic Liberton, Gilmerton, Gracemount z ktorymi moglabym chodzic na spacerki?

Wszystkim ciezarnym jeszcze zycze milej koncowki i szybkiego porodu :)

kurde musze isc do okulisty macie jakiegos godnego polecenia bo jestem slepa jak kret niewidze z daleka:no: oczy mnie jakos dziwnie zaczynaja szczypa niewiem co sie dzieje. mam jeszcze ta karte z nhsu ale niewiem czy na nia dostane jakies znizki:eek: ja tezmieszkam na gorge io tej pory wydawalo mi sie ze niema tu zadnych mam ale poszlam na play grupe kolo nas a tu mile zaskoczenie pelno nas tam i tak teraz kawkujemy i spacerujemy sobie razem smiesznie to wyglada jak nas tak z 6 po chodniku idzie a to wszystko dzieki emilce:-) to ona mi polecila grupe tylko tak sie zgadalysmy ze ja poszlam gorgie a wy wszystkie na lif hi hi :-D

kurde musze isc do okulisty macie jakiegos godnego polecenia bo jestem slepa jak kret niewidze z daleka:no: oczy mnie jakos dziwnie zaczynaja szczypa niewiem co sie dzieje. mam jeszcze ta karte z nhsu ale niewiem czy na nia dostane jakies znizki:eek: ja tezmieszkam na gorge io tej pory wydawalo mi sie ze niema tu zadnych mam ale poszlam na play grupe kolo nas a tu mile zaskoczenie pelno nas tam i tak teraz kawkujemy i spacerujemy sobie razem smiesznie to wyglada jak nas tak z 6 po chodniku idzie a to wszystko dzieki emilce:-) to ona mi polecila grupe tylko tak sie zgadalysmy ze ja poszlam gorgie a wy wszystkie na lif hi hi :-D

My robilismy badania w bootsie.Super.Generalnie raz na 2 lata masz za darmo.Poprostu idziesz i sie umawiasz.Okularow nie musisz tam brac:)
Maja roozne ceny.Znizke dostajesz jak masz benefity, ale tylko te dla super-biednych,czyli te incom support.Zreszta tam ci wszystko powiedza.

izabell :-)postraszylam ja troche i mi oddala depozyt jedza jedna a na dowidzenia powiedzialam ze mieszkania nie zamierzam sprzatac wogole i syf jej zostawie taka wredna bede;-) witam nowa mame :-) faktycznie nas juz troche tu jest . kurde cos mi sie z kompem dzieje same litery wskakuja odrazu z gory sorki za literowki
Brawo!@!!!Q!

Co do powrotu to mielismy wracac w tym roku w czerwcu ale ze kaski brak to zostajemy jeszcze rok wiec jak narazie jest 2012 koniec maja.

azorek
- niezla historia, musiala sie ta pani niezle wpienic.
Ale nie wiem dlaczego nosila wszystkie dokumety ze soba. Ja i paszport i dowod mam w domu .
vampiria- no dzielna mala :) slicznie podnosi gloweczke . Gratuluje
Kinga- mozesz isc normalnie np do vision express i przebadac wzrok ( albo w innych ) maja badania darmowe.

reklama
to musi isc po zaswiadczenie na policje czy cos takiego ale juz nie jestem pewna ale szczerze to chyba nawet komentarz zbedny:no:
pani miala to zaswiadczenie i ciagle nim machala przed oczami urzednika :O aa Doveinred ona mowila cos tam ze jechala cos zalatwiac stad wszystkie dokumenty w torebce byly.

justaaa ja tez mam blisko:D zalezyw w ktore dokladnie miejsce na gilmerton bo moge albo 18,11 jechac albo wsiasc w 5 i tam zlaoac np 37,47 co 5 min kursuja wiec tez nulo problemo aaaaa i mam kolezanki 2 ktore mieszkaja przy kapitans road jedna ma synka w weiku 18 mcy a druga w okolicygracemount ma synka 3 letniego :D popytam moze ktora bedzie chcetna to podam ci ich nr gg :D

a ja wogole sie zrobilam senna i zasnelam sobie i obudzilam sie razem z amelkowna o 18.40:O a spala od 15:O ciekawe o ktorej sie teraz panna laskawie spac polozy :p

Do góry