reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

azorek no chyba ze, tak to mozna miec dokumety. Kurcze to kobita poprostu mega pecha miala.
No a ty to nie wiem o ktorej pojdziesz spac skoro Amelka sie tak pozno obudzila- fiu fiu....

A ja zamiast dzis odpoczac to znow Barnim stwierdzil ze fajnie jest nie spac po poludniu a co z tym idzie zero odpoczynku dla mnie.... zmachana dzis jestem.... moze nie spiaca ale jakos konam. Mestwin sie wierci i kreci i probuje zrobic mi dziure w brzuchu.

reklama
Czesc dziewczyny,
czujecie juz wiosne?P)ja poczulam rano,szkoda ze musialam do pracy isc bo chetniej na spacerek bym sie wybrala:)
Doveinredja nie mam lozeczka turystycznego:(wiec to chyba ktos inny Ci proponowal.

Azorek ja mysle ze z nimi to jest tak ze co bys nie zrobila i nie przyniosla to i tak sie nie dogadasz,masz zaplacic i tyle,parodia:crazy:
No Piotrek grzecznie zasnal to mam chwile,kurcze ja sobie nie wyobrazam zeby szalal do nie wiadomo ktorej godziny chyba bym na pysk padla:-D
Emila ale blondzia jestes widze troche na zdjeciu i fajnie:tak: ja tez bym musiala sie wybrac bo wstyd na ulicy sie pokazac takie mam odrosty:zawstydzona/y:

Witam dziewczynki ja teraz matka pracujaca jestem i to na pelny etat wiec nie mam szans za wami nadazyc chyba ze wieczorami jak nie padne wczesniej
Azorek historia straszna i obrazuje nasz kraj rodzimy nic nie załatwisz dopóki najpierw nie zapłacisz ZŁODZIEJE jedni ją napadli i okradli a drudzy kradną w imę prawa parodia jakaś
Witam nowe mamusie ja również z okolic Lithu na Easter mieszkam
Emila włosy super jak mnie jutro odwiedzisz to zobaczę na żywo
Doveinred już niedługo i będziesz miała dwóch chłopców do pilnowania

mam blisko pelno okulistow na calej ulicy wiec moze w tym tygodniu juz rusze na badanie:-) ja jestem dzis dumna z mojej niuni pirwszy raz od dawien dawna zasnela sama w lozeczku bez mojego siedzenia przy niej, to naprawde byly zeby tak mocno ja musialo bolec bo juz nie pamietam kiedy tak sama zasnela;-) ja sie tez zaraz klade bo cos zmeczona jestem. dobranoc wszystkim;-)

hej dziewczyny nigdy nie ma czasu zeby z wami pogadac nareszcie dziewczynki poszly spac witam doty86 a gdzie dokladnie mieszkasz pozdrowionka dla wszystkich mam

azorek ja mieszkam na gracemount drive - niedaleko scotmida. Do gilmerton road mam moze z 15 minut na pieszo wiec jak sie ladnie zrobi to moze zbierzemy ekipe i przejdziemy sie nad ta rzeczke co tu plynie. Szlam tamta droga i naprawde ladnie to wyglada tylko czekam na ladniejsza pogode.

Witam dziewczyny:) ale mialam dzisiaj fajny dzionek. Najpierw udalam sie na pioseneczki do biblioteki:) dzieki Isabell za towarzystwo a po poludniu wyskoczylysmy z bzyczkiem naszymi partnerami i dzieciaczkami do Time Capsule. Dzieciaczki mialy radoche. Moja mala musiala sie najpierw oswoic (pierwszy wypad na basen) ale i tak mysle ze zniosla to dobrze. Na koniec nawet dala sobie umyc wloski co mnie bardzo zaskoczylo. Marlenka85 ja mieszkam kolo Monkland hospital a ty??

justaa, to fajnie masz, basen bliziutko i plac zabaw :-) A Azorek może do ciebie podjechać 18tką. Mieszkałam kiedyś na Liberton. A na Oxgangs zdarzyło mi się pracować, w tamtejszej podstawówce. I tej szkole specjalnej....
W sumie to lubiłam tą okolicę. A jakieś pół godziny drogi od siebie- no dobra- ze 40 min piechotą masz stadninę koni- nie wiem, czy się orientujesz, gdzie

Moja już zasnęła i myślę, że już pośpi do rana. Ja piję sobie redbulla- nie wiem po co, skoro zaraz idę spać- i tak was sobie czytam. Aż trudno nadgonić :-D

reklama
Do góry