reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy ze Szkocji

My sobie pospałyśmy z małą dziś, normalnie chyba ze trzy godziny :szok:

A co do tego winka... hm... heh, to może ja powiem, że ogólnie to lubię tylko jeden rodzaj wina ( na szczęście w miarę tani), a reszta po prostu mi nie podchodzi :sorry:
No, dobra, licząc Martini- które toleruję- to będzie dwa. Azorek, jakie ty wino pijasz, żeby wtopy nie było, jak przyjadę z czymś, czego nie lubisz ;-)

Martika, a nie da rady u GP załatwić takiego woreczka? A może w aptece mają?
Gizel, ja mam kotka, ostatnio jak byłam w Polsce to mój się nim zajmował, a teraz jak pojedziemy, to nie wiem, pewnie brat. Gdyby nie to, że u mnie kot, a Ty masz psa, to chętnie bym się zaoferowała do pomocy, bo uwielbiam psy :tak:

No, a dzień kobiet faktycznie by mi bardziej 12 pasował niż wcześniej- bo w piątek matki boskiej pieniężnej u mnie, więc będę miała trochę kaski na wydanie.

Azorek, oxgangs znam tyle o ile, więc jak mi powiesz, jak mieszkasz względem TESCO, albo tych szkół, co tam są, ew Morrisona, to trafię :-D A potem będę musiała mojego zmolestować, żeby po nas przyjechał autobusikiem, bo raz, że strach jechać samemu w piątek wieczorem, to nie chcę też jechać sama z małą, jak będę dziabnięta :tak:

reklama
to ja ci na priv podam dokladny adres i postcode to znajdzsiesz a ja i tak po ciebie wyjde na przystanek bo tu same nowe bloki sa i mozna sie zgubic:D i jestesmy zgadane:D:D aaa i ty sie nieanonimowego alkoholika nie pytaj co lubi bo odp bedize taka ze wszystko co ma % hahahahahaha ;]

I ja sie przywitam moj urwis juz w lozeczku:-)
Deveinred gratuluje ogromnie synusia!!!!Duzo zdrowka dla was i szybkiego powrotu do domu:-)
Magdziarz pewnie juz niedlugo i ty bedziesz tulila swoje malenstwo:-)
Gwiazdeczka co do Gasiorek to maz mnie tak nazwal :-Dfajnie ze milo ci sie kojarzy:-)
Ja wlasnie niedawno skonczylam robic faworki,tak jakos wpadlam dzis na ten pomysl i chyba niezle wyszly jak na pierwszy raz
Gizel jak chcesz to moge podac ci przepis:-)
My dzis bylismy na tym soft play na Restarlig chyba bede chodzila tam czesciej jak sie da bo jest naprawde fajnie dzieci sie bawia i kawke mozna wypic.
A my w koncu smoka pozegnalismy w sumie to juz tak na dobre chyba 2 tyg temu :-)
Azorek to masz szczescie z tym zebem ja musze zadzwonic jeszcze raz bo gapa ze nie :no:zapomnialam dodac ze mam dziure i umowila mnie jak na normalna wizyte czyli za 2 tyg.

IzabellL, Justysia i Doty dzięki bardzo za wczoraj. Było super, miło pogadać i powiem Wam, że po tym jak wiele iformacji od Was uzyskałam na temat kupna domu tutaj to myśli w głowie jeszcze więcej. Dzięki za życzenia, no cóż nie mówiłam bo jakoś tak nie było okazji. Widzę, że jeden dzidziuś świętuję urodzinki w tym samym dniu co ja, więc wszystkiego naj naj najlepszego dla skarbusia mamymarzenki:-)
Dovainred GRATULACJE:-).
Gwiazdeczka trzymam mocno kciuki i w każdym Twoim poście będę szukać info, że jesteś w ciąży, będzie dobrze:tak:.
Padnięta dziś jestem nie powiem trochę się poimprezowało wczoraj a dziś ciężki dzień. Ale mężulo dał radę posprzątał, nakarmił rano chłopców, zawiózł i odebrał z przedszkola i jeszcze na zakupy zabrał:-D.

Ja juz wykapana, Maja śpi, Kuba jeszcze ogląda bajki. Jeszcze jutro czeka mnie ciężki dzień w pracy i do poniedziałku spokój. Teraz trzeba pomyślec nad organizacja weekendu dla dzieciaków.
Bzyczek wyslalam ci wiaomosc z numerem do instruktora

Dovneired- Uśćiskaja malego Mestwina. Witamy po tej stronie brzuszka!!
A imię bardzo orginalnę.
Maritka- pierwsze slysze o worku do lapania siku:-D

A ja jutro bede sie obzerac paczkami z azorek:-):-)
Zostać z Amelką to czysta przyjemność Kochana:-):-)
Vampiria- wyslalam ci priv dostalaś?
My z Azorek mamy tez swoje ulubione winko:-D:-D

U mnie dzień kobiet tez moze byc pozniej, tylko ustalmy co robimy, domowka,(u kogo, bo u mie pewnie za daleko dla was- ale ZApraszam:-):-)), bar.???

aaaa Widzę u Azorek tak ?

My w ten wekend mamy ostatnie z 20 na poczatku urodziny mężusia:-D:-D

Ostatnia edycja:
No wreszcie mam chwilke:-) Mala juz spi, dom usprzatniety a ja wykapana siedze w lozeczku:-) Bylam dzisiaj z rana na placu zabaw z moja mala niunia i spotkalam meza marlenki85:-) Jaki ten swiat maly...
Doveinred Gratuluje synusia:-) Zycze szybkiego powrotu do domku:-)

emilkaqq mleko lactos free jest dla dzieci ktore nie toleruja laktozy a jak ma uczulenie na bialko mleka krowiego to takiego mleka i tak nie moze pic. A znowu mleko sojowe rowniez bardzo czesto uczula wiec tez moze sie okazac, ze nie bedzie mogla takiego pic. Najepiej jakbys dostala recepte od lekarza. A czemu myslisz ze Twoje dziecko ma skaze? My mielismy stwierdzona w szpitalu i dopiero wtedy dali nam recepte na mleko.

Mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie niestety ja nie mam czasu Was nadrobić tylko tak po łebkach czytam raz na jakiś czas a jak doczytam do końca to nie mam już siły odpisać bo nie pamiętam połowy
U mnie zmiany otworzyliśmy kanapkarnie na St Mary street w Edim i teraz to tam spędzam większość czasu a jak kończę pracę to wracam do chłopców do domu i mój mąż przeważnie jedzie do sklepu malować sprzątać bądź tym podobne rzeczy robić
Serdecznie wszytskie Was zapraszam do siebie jak będziecie miały chwilkę bądź będziecie w pobliżu :-) Rabacik dla wszystkich
Poza tym Piotrusiowi w końcu wychodzą dolne ząbki teraz to będzie mnie gryzł w cycia
Zaraz Was podczytam to może jeszcze coś dodam
AHA witam serdecznie wszystkie nowe mamy !!!!!
DOVEINRED jeszcze raz wielkie gratulacje niech będzie zdrowym i radosnym maluszkiem

reklama
doveinred gratuluje sunusia :) mam nadzieje ze szybko wrocicie do domku i ze szybko dojdziesz do siebie :D

magdziarz powodzenia i trzymam kciuki za ciebie i malenstwo :)

isabell patrz jak masz teraz fajnie ,martwilas sie ze zle ci bedzie bez meza a tu prosze, kawki spacerki i mile towarzystwo :) zdaje sie ze twoj maz powinien czesciej wyjezdzac heh (zarcik) :D

bzyczek wszystkiego najlepszegoz okazji urodzin :)

ja sie wkoncu zdecydowalam na antykoncepcje- poszlam dzis i mam zastrzyk ,mam tylko nadzieje ze nie bede zalowac, to jest moja pierwsza antykoncepcja w zyciu (nie liczac prezerwatyw) wiec niewiem tak naprawde jak moj organizm zareaguje...

Do góry