przerazona
Fanka BB :)
menia, basienka gratulacje
to już tylko na mnie pora
to już tylko na mnie pora
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
moze ustaw jeszcze jakas lapke na wszelki wypadek??
wiec wkoncu sie wysypiam tyle ile jest to mozliwe bo i tak wstajemy na siusiu... dominik ma bable w buzi caly czas mowi ze go bola ale daje sie smarowac pluka buzie i stara sie jesc pomimo bolu.. im dziecko starsze to nawet przy chorobie jest duzo latwiej :-)
. W życiu bym nie przypuszczała, że dziecko może zrobić kupę takich rozmiarów.
Aż biedak odbyt sobie poranił bo widziałam krew. No masakra. A potem zupełnie inne dziecko uśmiechnięte, radosne. Dobrze, że ma to już za sobą. 
Co do pułapek to zostały jeszcze 3 jakby, którejś się zachciało u nas pomieszkać

mysle spoko do rana zobaczymy czy cos sie zmieni i sie qrwa zmienilo na gorsze
przyszla jak co rano do nas do wyrka przesikana po same pachy....poszlam zagrzac jej mleko i po pieluche i swieze ubranko....moj ja rozbiera a ona na calym brzuszku ma plamy
mysle spoko nie panikuj....pewnie jak sie przesikala to od moczu odparzylo wiec za 2-3h przygasnie i zacznie znikac....nie zaczelo....od pt ma temp i katar do tego ta wysypka.....zaczelam po necie zdjecia szukac z podobna wysypka bo moj sie drze ze pewnie rozyczka wiec chcialam mu udowodnic ze to nie to. wysypka w miedzy czasie rozlala sie tez na nogi i amelkowna wyglada jak by sie poparzyla
pojechalalismy na jednej nodze do sick childrens lekarz zbadal poogladal i mowi tak: to wirus....to robal i ma infekcje gardla
pytam wtedy jak to przy inf gardla taaaaaaaaaaaka wysypka do cholipki jasnej
aaaa to normalne dzieci tak maja ze jak jest infekcja gardziolka to i wysypka jest 
pierwsze qrwa slysze
ZAPISAL NAM PENICYLINE 250 MAM PODAWAC 4 RAZY DZIENNIE PO 2,5ML gdzie w ulotce napisane jest ze podaje sie dzieciom w wieku 1-5 lat dawke 125(czyli o polowe slabsza) co 6h 2,5ml

to jak to qrwa mac jest tylko infekcja gard;la ja sie pytam??!!!! no wyc mi sie chce:-
:-
ja ma dola na maxa nie wiem czy do przedszkola ja wyslac nie wiem tak na 100% nawet po tej wizycie co jej dolega....padam na ryjek i prawie rycze bo mam dosc qrwa szkockich lekarzy i slozby zdrowia....nawet krwi do badania nie wzieli zeby antycialka sprawdzic...pozostaje mi sie trzymac kupy i modlic zeby nic nie wychodowali z tego wymazu
:-(
mam nadzieje ze teraz juz bedzie lepiej :-)
dumna jestem niesłychanie...